SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbrogade 127A, St. , 1620 København V

Erhvervsandel med et væld af muligheder

3.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404830Type : Detailhandel/butik

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne erhvervsandel, beliggende centralt på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Erhvervsandel med fantastiske udstillingsvinduer midt på Vesterbro

- Stor butik med fantastisk lysindfald og gode udstillingsmuligheder
- Meget velbeliggende på Vesterbrogade midt mellem Frederiksberg og Vesterbro
- Kort afstand til metro på Enghave Plads og Frederiksberg Allé
- Meget veldrevet andelsforening
- Mulighed for køb eller leje
- Mulighed for opdeling

Erhvervsandel med et væld af muligheder
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne erhvervsandel, beliggende centralt på grænsen mellem det mondæne Frederiksberg og det hippe Vesterbro. Andelen kan enten købes eller lejes, ligesom en opdeling af lokalerne vil være en mulighed. Butikken fremstår slidt, men ryddet, så det er blot op til lejers eller købers egen fantasi at indrette lokalerne. Butikken er i alt ca. 180 m² og er indrettet med et stort rum mod gaden med mulighed for 4 kæmpe store udstillingsvinduer. Mod gården er arealet opdelt af mindre rum, tekøkken og 2 toiletter. Det er umiddelbart kun den midterste væg i lejemålet der er bærende, hvorfor indretningen er meget fleksibel. I butikkens forreste lokaler er der en blanding af nedsænket loft og smukke gamle glaslofter. Både loft, vægge og gulv trænger dog til en opdatering. Under butikken findes ca. 80 m² tør kælder, hvor der kan etableres direkte adgang fra butikken. Kælderen kan som den fremstår i dag kun anvendes til lager. Ved køb overtages alle 80 m² kælder, mens der ved leje foretages en opdeling, hvor udlejer beholder ca. 5-30 m² kælder. Andelen ligger i en sund forening, hvor der er styr på ejendommen og vedligeholdelse. Ejendommens værdi er senest opgjort til ca. 122 mio. og der er kun langsigtede gældsforpligtelser for ca. 21,5 mio. Andelsforeningen har de seneste par år haft et årligt overskud på 300-450.000 kr. p.a.

Central beliggenhed midt mellem Frederiksberg og Vesterbro
Erhvervsandelen er meget centralt beliggende på Vesterbrogade, midt mellem krydset ved Enghavevej og krydset ved Pile Allé. Man kommer hurtigt til butikken med Metro, da den er placeret midt mellem metrostationerne på Frederiksberg Allé og Enghave Plads. Der passerer ca. 14.400 køretøjer og 9.800 cyklister forbi lejemålet på et hverdagsdøgn jf. seneste trafiktal fra Københavns Kommune. Der er et mangfoldigt udbud af butikker på denne del af Vesterbrogade, med blandt andet malerforretning, ejendomsmægler, kaffebarer, take-away madsteder, frisører, bager, trykkeri m.v. Der er parkeringsmuligheder for kunder på Vesterbrogade og de omkringliggende veje, hvor der betales efter kommunens blå zonetakst.

Forslag til anvendelse

Frisør
Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.150.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Toiletter
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK