SENEST SET
FAVORITTER

Amagerbrogade 18, 2300 København S

Blandet bolig og erhverv 178 m²- andel

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9660000041Type : Andre typer

50 m² erhverv og 128 m² på Amagerbrogade- andel

* Blandet bolig og erhverv på i alt er 178 m²
* 50 m² erhvervsareal
* 128 m² boligareal
 
BEMÆRK andelens areal udgør i alt er 178 m², heraf udgør erhvervsarealet 50 m² der i dag anvendes til beboelse, men som kan bruges til erhverv.
 
I starten af Amagerbrogade er der nu mulighed for at overtage denne andelslejlighed. Det er en sand herskabslejlighed fyldt med originale detaljer. Rumfordelingen byder på fire værelser, to stuer en suite, et køkken, et badeværelse og et toilet.
Andelen er højloftet, og især i de to stuer en suite skinner herskabeligheden igennem med stukloft, rosetter, klassiske radiatorskjulere og en nydelig karnap med høje træpaneler. I karnapstuen er der mulighed for at åbne fløjdørene og derved skabe en øget synergi i lejligheden. Fra spisestuen kan I gå gennem fordelingsgangen til køkkenet med plads til spisebord. Foruden værelset ved karnapstuen er der tre værelser, som ligger i forbindelse med gangen. Værelserne har alle gode størrelser, som giver mulighed for indretning af private baser. Endelig er der både et badeværelse og et toilet i gangen, og i badeværelset er der endda fundet plads til vaskefaciliteter.   
 
Til ejendommen hører et hyggeligt lukket gårdmiljø. Derudover er der flere steder rundt om i gården opsat bænkesæt, som indbyder til afslapning. Beplantningen er flot med en blanding af buske, træer og græsplæne.
 
Andelen har en fantastisk beliggenhed i starten af Amager tæt på grønne arealer, og med en kort tur ind til København K. Yderligere er andelen beliggende tæt på Christianshavns Vold og Kalvebod Fælled og mindre end 2,5 km fra Kongens Nytorv og Rådhuspladsen. Fra ejendommens hoveddør træder I direkte ud på Amagerbrogade som byder på masser af liv. Derudover er I tæt på busstoppesteder, metrostationer og Amager Strandpark.

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
28.062,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
178 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Gårdmiljø
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere