SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebrogade 171, 2200 København N

Hj?rnebeliggenhed i hjertet af N?rrebro

1.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966PA000469Type : Andre typer

Erhversandel 296 m?- restaurant

* Erhvervsandel
* 296 m²
* Alt udstyr medfølger heriblandt udsugning
* Boligafgift kr. 299.859, 48 pr. år inkl. moms

Erhvervsandelen
Attraktiv eksponering på hjørnet af Nørrebrogade og Holtegade ligger denne erhvervsandel. Med sin suveræne beliggenhed og pæne facade får den nye ejer alle forudsætninger for at etablere en veldrevet restaurant/cafe eller lignende. Med sine 296 m² er der god plads til de siddende gæster og ligeledes god arbejdsplads i køkkenet. De store facadevinduer, der både vender mod Nørrebrogade og Holtegade giver masser af lys i lokalerne, som på nuværende tidspunkt har et blandet look af retro og det moderne.
Indretningsmulighederne er mange, med de mange detaljer ejendommen har, små hyggelige kroge og højt til loftet kan din forretning få sit helt eget udtryk.

Området
Holtegade 3 / Nørrebrogade 171 har en hel unik beliggenhed på det centrale Nørrebro, Nørrebro som i oktober 2021 vandt prisen for verdens fedeste bydel i det internationale magasin "Time Out".
Nørrebrogade er fyldt med mindre spisesteder, tøjbutikker, frisører og meget mere, hvilket gør området tiltrækkende for mange typer af kunder. Ønsker man en god eksponering af sin forretning er dette en unik mulighed med en enorm kundestrøm. Adressen er let tilgængelig for alle typer transport og med den nye metro "Nørrebros Runddel" kun få hundrede meter væk.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
1.250.000,-
Pris pr. m² kr.
4.223,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
611 m²

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere