SENEST SET
FAVORITTER

Kirkebjerg Allé 42, 2720 Vanløse

Spændende lejlighed på 112 etage-m²

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405309Type : Andre typer

Ejendommen er beliggende på stille villavej, i et charmerende område i Vanløse.

Boligen er beliggende på stille villavej, i et charmerende område i Vanløse. Ejendommen er beliggende lige ved siden Kirkebjerg Skole, der for et par år tilbage har gennemgået en stor tilbygning/renovering og i dag står som en af Københavns mest moderne skoler, ligesom der er flere gode børnehaver/vuggestuer i området. Kvarteret bærer præg af mange ældre villaer, mange børnefamilier og generelt et godt naboskab, og en hyggelig atmosfære. Kvarteret har tidligere været et 'håndværkerkvarter' og derfor har flere af villaerne en 'bagbygning', hvilket skaber et lidt anderledes og hyggeligt miljø. Det er netop i sådan en bagbygning at denne utraditionelle lejlighed ligger. Lejligheden er pt. indrettet som en stor 1 -vær. med åbent køkken/alrum fra 2018 og med mulighed for opdeling af op til 2 sep. værelser. Der er flere ovenlysvinduer hvilket sikrer et rigtigt godt lysindfald. Pænt badeværelse med stor sep. bruseniche og plads til vaskesøjle.

I 2018 fik sælger lavet en tilbygning som gav en entré med direkte nedgang til kælderen og de 2 højloftede rum. I det ene har sælger et stort lyst hjemmekontor hvilket er ideelt i disse tider. Hele ejendommen er totalrenoveret i 2007/2008 både ud og indvendigt og der er privat parkering (til 1 bil) lige ved døren.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
112 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkering
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere