SENEST SET
FAVORITTER

Islevhusvej 35, 2700 Brønshøj

Stor synlighed

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2960 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E212BType : Andre typer

Kombineret bolig og erhverv på god adresse

Nu har I mulighed for at forene bolig og erhverv på samme adresse i dette skønne lejemål, som har lejlighed på 1. salen og butik i stueetagen.

Adressen er Islevhusvej 35, en ideel beliggenhed for et kombineret bolig og erhverv som dette, der ligger med god synlighed fra gaden. Butikken har store facadevinduer mod vejen, der straks skaber blikfang og lokker folk indenfor. Fra entredøren træder I ind i et stort og indretningsvenligt lokale, der giver mulighed for at drive flere forskellige typer erhverv. Vi fortsætter ind i baglokalerne, som byder på et grovkøkken, et værelse / baglokale og toiletfaciliteter. Til ejendommen hører en stor kælderetage med vaskerum og flere disponible rum, der eventuelt kan anvendes som lager eller til ekstra opbevaring. Dele af kælderen deles dog også med lejligheden på 2. sal, f.eks. vaskerum.
~
Vi fortsætter op i lejligheden, hvis velindrettede planløsning tilgodeser den pladskrævende enkeltperson og parret såvel som den lille børnefamilie. Fra entreen ser vi først og fremmest det lyse køkken, som er udstyret med alle hårde hvidevarer og gode opbevaringsløsninger. Til højre herfor har I en god værelsesafdeling med to værelser og et badeværelse med kombineret brus og badekar i samme omfang. Planløsningen fortsætter med en stor stue og et ekstra værelse eller spisestue, der ligger i åben forbindelse til hinanden. Disse kan nemt opdeles, hvis I har brug for det. Mod vest forenes inde- og udelivet via altanen, som vender perfekt i forhold til eftermiddag- og aftensolen. Ønsker I mere plads at nyde udelivet på, så har I også en dejlig have at boltre jer på.

Med nøglerne til denne ejendom kommer I til at bo i gåafstand til dagligvarebutikker, spisesteder, skole og daginstitutioner - og når I trænger til et afbræk i dagligdagen, så ligger Kagsmosen bare 600 meter herfra, som en naturskøn oase midt i nabolaget. Alt er lige ved hånden, også toglinjerne fra Husum Station, der nemt forbinder jer med resten af byen.

Både lejligheden og butikslokalet er pt. udlejet.

Lejligheden på 2. sal er til salg hos anden mægler, så hele ejendommen kan erhverves.
~
Kontakt os for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
188.489,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
987,-
Årlige driftsudgifter kr.
71.035,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
372,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
191 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
591 m²

Faciliteter

Badekar
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK