SENEST SET
FAVORITTER

Åboulevard 21, 1960 Frederiksberg C

Central beliggenhed på Åboulevard

1.060.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405430Type : Detailhandel/butik

Velkommen til denne fantastiske mulighed beliggende på Frederiksbergsiden af Åboulevard

• 82 m² velindrettet erhvervsandel
• Butikslokale med indbydende og lys atmosfære
• Strategisk beliggende for effektiv markedsføring og synlighed
• En strøm af hele 60.000 forbipasserende
• Bekvem tilgængelighed for offentlig transport

Velkommen til denne fantastiske mulighed beliggende på Frederiksbergsiden af Åboulevard. Her præsenterer vi en rummelig erhvervsenhed, der er en del af en hyggelig andelsforening. Den nyder godt af en charmerende gårdhave på bagsiden og imponerende synlighed ud mod Åboulevard på forsiden.

Denne erhvervsenhed strækker sig over i alt 82 m² og byder på adskillige velproportionerede rum, som lejeren har mulighed for at udnytte efter eget ønske og behov.

Indretningen af enheden omfatter en kombination af spånpladegulve og flisebelægning på gulvene samt vægge i hvidmalet finish og pudsede, hvidmalede lofter. Der er desuden forberedt plads til et tekøkken og et toilet. Butikslokalet er lyst og rummeligt med tilstrækkelig plads til lager- eller kontorformål.

Det er vigtigt at bemærke, at denne enhed trænger til en opdatering, hvilket allerede er taget i betragtning i prissætningen.

Ét stort udstillingsvindue ud mod Åboulevard tilfører denne enhed en bemærkelsesværdig synlighed, hvilket øger dens markedsføringsværdi betydeligt.

Samlet set udgør denne erhvervsenhed en unik mulighed for en virksomhedsejer, der søger en velbeliggende og alsidig plads med potentiale til at tiltrække en bred vifte af kunder og skabe en attraktiv forretningsmæssig base.

Det er også værd at påpege, at denne enhed er en del af en sund andelsforening, hvor ejendomsvedligeholdelse og administration er i orden.

Denne erhvervsandel nyder en yderst central placering på Åboulevard, som udgør en væsentlig forbindelse mellem Frederiksberg og Nørrebro i København. Lejemålet er specifikt placeret på den prestigefyldte Frederiksberg-side af boulevarden, hvilket betragtes som en eftertragtet beliggenhed.

Åboulevard er kendt for at være en af de mest trafikerede gader i hele København, og dette giver lejemålet en usædvanlig synlighed og tilstedeværelse i byen. Med en konstant strøm af forbipasserende, herunder både lokale københavnere og turister, er det et attraktivt sted for forretningsaktiviteter.

Beliggenheden er yderligere forstærket af sin nærhed til Peblinge Sø, der ligger blot 300 meter væk. Søen fungerer som en populær mødested og tiltrækker både byens beboere og besøgende, hvilket kan bidrage til en potentielt bred kundebase i området.

Transportmæssigt er lejemålet særdeles godt tilsluttet. Inden for en 10 minutters gåtur finder man adskillige buslinjer, herunder 68, 250S og 1A, der tilbyder nem adgang til resten af byen. Yderligere, kun 400 meter væk, ligger Forum metrostationen, hvilket giver hurtig og bekvem adgang til Københavns metro-netværk. Samlet set er beliggenheden ideel for enhver virksomhed, der værdsætter tilgængelighed og synlighed.

Økonomi

Pris i kr.
1.060.000,-
Pris pr. m² kr.
12.927,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
82 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdhave
Tekøkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere