SENEST SET
FAVORITTER

Alhambravej 22, 1826 Frederiksberg C

Butikslokale på Frederiksberg C

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405357Type : Detailhandel/butik

Velbeliggende erhvervsejerlejlighed på Alhambravej, kun 10 meter fra Gl. Kongevej.

• Mindre erhvervsejerlejlighed på Alhambravej
• Overtages fri for lejer
• God mulighed for høj leje efter mindre renovering
• Mulighed for billigt butikslokale for en bruger
• Minimal tomgangsrisiko

Godt mindre butikslokale på Frederiksberg C
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne meget velbeliggende erhvervsejerlejlighed på Alhambravej, kun 10 meter fra Gl. Kongevej, og lige ved siden af 7-eleven.

Ejerlejligheden består af et godt butikslokale i stueetagen på i alt 27 m2 og en kælder med lagerplads og toilet på 21 m². En intern trappe forbinder de to lokaler. Her er lige hvad man skal bruge af plads, hverken mere eller mindre.

Ejerlejligheden har i flere årtier dannet rammen for Frisør Birch, der nu trækker sig tilbage og ønsker at overdrage lokalerne til en ny bruger med friske kræfter, eller måske en investor der vil udleje lokalerne.

Butikken har to store butiksruder som kan ses fra både Alhambravej og Gammel kongevej, og har endvidere gode muligheder for skiltning.

Butikken fremstår med lidt slidte flader og trænger generelt til en mindre opdatering, hvilket der er taget højde for i prisen. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad disse små, men alligevel rummelige lokaler kan bruges til.

Ejerforeningen er fornuftigt drevet, og fællesudgifterne er lige steget en smule for at imødekomme fremtidig vedligeholdelse af ejendommen. Foreningen har fået udfærdiget en vedligeholdelsesplan i 2019 og denne følges i det store hele.

Udlejning af ejerlejligheden kan ske med bestyrelses godkendelse jf. gældende vedtægter. Foreningen overvejer at overgå til Normalvedtægten for ejerforeninger.

Meget central beliggenhed midt på Frederiksberg
Butikken ligger på Alhambravej, lige hvor den møder Gammel Kongevej. Nabobutikken er 7-eleven, der er driver for en masse kunder til området, ligesom Hart bageriet lige rundt om hjørnet er det.

Alhambravej forbinder desuden Kingosgade (og Enghavevej) i den ene ende og H.C. Ørstedsvej i den anden. Det giver en del både biltrafik og cyklende, som er på vej fra Nørrebro/Frederiksberg til Vesterbro.

Der er gode offentlige trafikforbindelser i området idet der kun er ca. 450 m til Frederiksberg Allé Metro og bus 1A, 26, 31 og 71 går lige ude foran døren eller rundt om hjørnet.

På Frederiksberg er der endvidere 2-timers gratis parkering på almindelige gader og 30 minutters gratis parkering på Gl. Kongevej.

Alt i alt en sublim beliggenhed til de fleste koncepter.

Forslag til anvendelse

Frisør

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Pris pr. m² kr.
70.185,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
27 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Toilet
Kælder
Parkering

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere