SENEST SET
FAVORITTER

Vodroffsvej 8, 1900 Frederiksberg C

Udviklingsejendom

35.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Thomas Gottlieb
Telefon +45 4072 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 230429254KopiType : Andre typer

Udviklingsejendom med byggetilladelse

Ejendommen er oprindeligt fra 1865 og er på ialt 642 m2, fordelt på 3 plan samt en uudnyttet tagetage

Ejendommens tre plan udgør hver 214 m2 samt et tørreloft. Sælger har flyttet jord omkring ejendommen, hvorved kælderen er fritgravet og forventes at blive godkendt som stueplan med lyse vinduespartier ud mod haven. Jorden er flyttet således at terrænet nu er under gulvniveau i det fremtidige stueplan.

Ejendommen er fredet og er opført i gule mursten og fibercement. Fredningen gør at der ikke betales ejendomsskatter ligesom der er særlige fradragsmuligheder ved renovering og ombygning. Ejendommen har tidligere været anvendt til kulturelle formål og ejendommens nuværende arealer er i dag registreret som erhverv. Der er udført

understøbning af det sydøstlige hjørne der havde en gammel sætningsskade, etableret nyt omfangsdræn samt ny kloakering på grunden.

Udviklingsejendommen
Sælger garanterer byggetilladelse fra kommunen og har modtaget godkendelse til ombygningen fra Slots- og Kulturstyrelsen. Sælger har de senere år arbejdet på at klargøre ejendommen til konvertering hvilket bl.a. indbefatter opsigelse af tidligere lejer, udarbejdelse af fuldt projekt for bolig og have samt generel klargøring af ejendommen til projektet. Ejendommen kan derfor ved overtagelse omdannes til bolig, der opdeles i fire ejerlejligheder. Arealet der i dag er kælder vil fremover udgøre stueplan. Derudover vil man kunne inddrage den uudnyttede tagetage til den øverste ejerlejlighed.


Ejendommen er beliggende på Frederiksbeg C, der er en del af Frederiksberg Kommune.

Området omkring Vodroffsvej er kendt for sin smukke arkitektur og grønne omgivelser. Gaden er beplantet med træer og velplejede haver, der tilføjer en naturskøn og fredelig atmosfære ud mod Søerne.

Indenfor gåafstand finder man et væld af hyggelige caféer, restauranter og butikker. Samtidigt er der skoler og børnehaver i nærområdet.

Transportmæssigt er Vodroffsvej godt forbundet. Der er nem adgang til offentlig transport, herunder busser og metrostationer, der gør det let at komme rundt i byen.

Området er reguleret af Kommuneplan (6.B.12) Vodroffsvej og Lokalplan (228) temalokalplan for bevaringsværdige bygninger med højest bevaringsværdi.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
35.000.000,-
Pris pr. m² kr.
54.517,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.300,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
150,-

Lokalet

Etage areal
642 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1149 m²

Faciliteter

Kælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere