SENEST SET
FAVORITTER

Englandsvej 6, 5700 Svendborg

Produktion/Lager/Kontor

11.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 73336-7Type : Lager & Produktion

I Svendborgs østlige erhvervsområde finder vi denne kvalitetsejendom opført i 2004.

Ejendommen er beliggende på en 20.000 m² stor grund, hvorfor planforholdene giver gode udvidelsesmuligheder.

Ejendommens samlede areal andrager 1.693 m², som fordeles på særskilt administrationsafsnit, værkstedshal og lager-/produktionshal.

I forbindelse med ejendommen findes åbent halvtag på 211 m² til udvendig oplagring. Hele det bebyggede område er befæstet med SF-sten og indhegning med port adgang.

Der findes gode tilkørsels- og parkeringsforhold til ejendommen, ligesom der på det bebyggede område af grunden er gode opbevaringsmuligheder. Der er mulighed for kørsel hele vejen rundt om ejendommen.

Med facade mod Englandsvej findes administrationsafsnittet, som er indrettet med receptionsafsnit, fordelergang med adgang til 3 kontorer, mødelokale, kantine med spiseplads og kundetoilet. Fordelergangen er overdækket med glas, hvilket giver hele administrationsafsnittet et godt lysindfald. Administrationsafsnittet andrager i alt ca. 193 m², og fremtræder yderst indbydende med flotte lyse trægulve i kontorerne samt klinkegulv i den resterende del. Der findes gulvvarme i denne del af ejendommen.

Fra administrationsafsnittet er der adgang til isoleret og opvarmet værkstedsdel på ca. 450 m². Her er indrettet 2 særskilte toiletter med bad og omklædning i en indbygget del i hallen, med udnyttelse af loftshøjden til teknikrum og mindre lagerrum. Værkstedet er yderst regulært og søjlefrit med 2 alu-hejseporte til hver side af ejendommen, og en større skydeport mod det store lagerafsnit. Der findes loftsbelysning i kip og støbte gulve. Frihøjden i værkstedsdelen er ca. 4 meter i siderne og ca. 6,5 meter til kip.

Værkstedsdelen er udstyret med spånsugningsanlæg og er opvarmet af kalorifereanlæg.

Som nævnt er der etableret større port som adskiller værksted og lager, porten måler ca. 7 meter i bredden. I bunden af det ca. 1.050 m² store lagerafsnit findes en tilsvarende port. Lagerafsnittet er også indrettet med ovenlys i kip og har samme frihøjde som værkstedet. Gulvene er støbte og lageret opvarmes af kalorifere.

Forslag til anvendelse

Produktion
Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
11.000.000,-
Pris pr. m² kr.
5.777,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.956,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-

Lokalet

Etage areal
1904 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20000 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Kantine
Kundetoilet
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsforhold
Skydeport
Toiletter
Trægulve
Port
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Hejseport
Teknikrum

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere