SENEST SET
FAVORITTER

Odensevej 26, 5700 Svendborg

Salg af lokalplanlagte byggeretter i Svendborg

15.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-008187Type : Grunde

 

Svendborg er et af de områder i Danmark hvor udviklingen p.t. går stærkest. Motorvejen mellem Odense og Svendborg har været med til at booste Sydfyn og Svendborg. Der er under 20 minutters kørsel til de store erhvervsområder ved Odense, hvilket gør Svendborg oplagt som bopæl, selvom man arbejder i Odense. Der er endvidere flere store anlægsinvesteringer på vej herunder udviklingen af Svendborg Havn (blandt andet SIMAC) og etableringen af den helt nye bydel ”Tankefuld”.


Svendborg er endvidere kendt for sin charmerende bymidte og meget aktive handelsliv. Der er et omfattende opland som kombineret med det store og veludviklede gågadesystem giver en rigtig god base for de handlende. Samtidig er Svendborg en udpræget ”undervisningsby”, hvilket giver et aktivt bidrag til lejemarkedet samt et godt udgangspunkt for restauration, kultur mv.


De massive investeringer i anlæg og infrastruktur kombineret med masser af kystlinie, små idylliske øer, skovbørnehaver mv., gør det til et attraktivt sted at bosætte sig. Her er masser af tilbud på kultur-og indkøbssiden, og samtidig kort adgang til alle de bløde værdier såsom nærhed, fællesskab og frem for alt masser af naturoplevelser.


  • Samlet grundareal 23.544 m²
  • Mulighed for at opføre 48 stk. 1-plans rækkehuse
  • God beliggenhed i Svendborg
  • Pris: 15.500.000 kr.


Økonomi

Pris i kr.
15.500.000,-
Pris pr. m² kr.
709,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.572,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21871 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere