SENEST SET
FAVORITTER

Kystvej 1, 5700 Svendborg

Vindeby Bageri

2.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 73354-7Type : Detailhandel/butik

Veldrevet bageri med fantastisk beliggenhed.

Siden 2003 har Vindeby Bageri været drevet af de nuværende ejere i ejendommen på Kystvej 1 i Vindeby. Ejerne ønsker nu at sælge det veldrevne bageri med bagerudsalg med baggrund i deres alder.

Vindeby Bageri er beliggende på Tåsinge, tæt på Svendborgsund og med mindre end 100 meter til Vindeby Lystbådehavn. Bageriet er det eneste på Tåsinge, og med sin beliggenhed i et stort og meget attraktivt beboelsesområde - tæt på Svendborg, har bageriet oparbejdet en stor og loyal kundekreds.

De nuværende ejere har igennem deres ejertid løbende foretaget store investeringer i renovering og forbedring af ejendommen, således at bygninger og inventar har fulgt med den øgede omsætning og ansættelse af ekstra medarbejdere. Bageriet fremstår i dag pænt og velholdt, og fuldt ud funktionsdygtigt.

Ejendommen er opført i 1930 i røde sten, og er opvarmet med naturgas. Der er i 2021 installeret nyt naturgasfyr i ejendommen. Ejendommen består af 4 bygninger.

Bygning 1 er overvejende indrettet til bagerudsalg, personalefaciliteter samt kontor/lager på 1. salen og i kælderen. Bagerudsalg er indrettet med skranke, udstillingshylder samt nyere køleskabe. Butiksinventaret er velholdt og i maritimt look. Gulvbelægningen er linoleum. Tagbeklædningen på denne bygning er tegl.

Bygning 2 indeholder selve bageriet, hvor der er installeret Bago-line gasovne fra 2009. Ovne er hovedrenoveret i henholdsvis 2020 og 2021, med bl.a. nye motorer. Bageriet har al nødvendigt produktionsudstyr, herunder industrivaskemaskine. Bageriet er beklædt med klinker og fliser på gulve og vægge. Tagbeklædning på denne bygning er bliktag.

Bygning 3 blev ombygget i 2009 til en køle- og frysesektion med plads til opbevaring. Køl- og fryseskabe er nyrenoveret for ca. 2 år siden.

Til ejendommen hører også en carport med flisebelægning.

Vindeby Bageri producerer dagligt et bredt sortiment af brød og kager, som primært sælges i egen butik. Bageriet har dog specialiseret sig indenfor rugbrød, som har udviklet sig til at være virksomhedens niche. Ca. 20 % af omsætningen kommer fra salg af rugbrød. Vindeby Bageri sælger ligeledes brød til Dagli'Brugsen Landet samt restauranter i området.

Bageriet er medlem af 25 Quint erfagruppen.

Bageriet kan overtages efter aftale med sælger.

Forslag til anvendelse

Bageri
Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.950.000,-
Pris pr. m² kr.
12.241,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.628,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
32,-

Lokalet

Etage areal
241 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
505 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

Teknik

Køl
Køleskab
Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere