SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 1, 5700 Svendborg

Investerings-/Projektejendom

3.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 51202341Type : Detailhandel/butik

En af Svendborgs smukkeste ejendomme

Ejendommen er en smuk og yderst velbeliggende ejendom med flere muligheder for anvendelse. Det vurderes, at der vil være mulighed for at lave 2 mindre lejligheder midt i hjertet af Svendborg. Såfremt der etableres lejligheder, vil der fra begge lejligheder være udgang til terrasse og på 2. sal er der fra tagterrassen udsigt til Svendborg havn. Stueetagen er indrettet som butik, med lækre plankegulve og lækkert baglokale med mulighed for personalerum. Kælderen har god loftshøjde og egen indgang, hvilket giver mulighed for et lejemål med mange muligheder.

Ejendommen er opført i 1902 og der er løbende sket renovering og ombygning senest i 2009, hvor den nuværende ejer overtog ejendommen.

Der er tale om en smuk ejendom i hjertet af Svendborg tæt på det inspirerende og attraktive gågademiljø i Svendborg.

En indbydende og ombejlet adresse, midt i hjertet af Svendborg. Torvet i Svendborg er stedet hvor hele byen samles når der om lørdagen er torvehandel og hvor byen samles når der er noget løs og hvor de offentlige aktiviteter foregår.

Torvet er nu et markant bindeled mellem byens mange tilbud og summer af liv samt danner nu rammen som hele byens samlingssted med masser af Cafeer, lækre butikker samt ophold og aktiviteter inden for kultur- og erhvervslivet.

Den smukke skulptur fra 1929 ”havfruer, der laver malstrøm” findes på Torvet i en fortolkning af det oprindelige værk. Og mindst lige så synlig er den diagonale brostensbelægning på midten af Torvet og Lille Torv, en blanding af granit- og betonfliser danner gangzonerne. Torvet lyses op af LED-belysning i form af parklamper på Torvet og wirehængte ”free street” på Lille Torv.

Ejendommen ligger tæt på P-hus samt tog-/busstation mindre end 3 min. Gang fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Café
Butik
Butikker

Økonomi

Pris i kr.
3.600.000,-
Pris pr. m² kr.
21.557,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
68 m²

Faciliteter

P-hus
Plankegulv
Terrasse

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere