SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 1, 5700 Svendborg

Palæejendom på Torvet

3.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 73138-8Type : Detailhandel/butik

Spændende og yderst præsentabel palæejendom, beliggende ud mod Lille Torv.

Ejendommen er omgivet af et hyggeligt og aktivt gågademiljø i Svendborg, og med Vor Frue Kirke i baggrunden og det "nye" brostensbelagte torv.

Ejendomme entreres fra Lille Torv og er indrettet med 4 brugbare etager, idet kælderen også står renoveret og klar til anvendelse. Der er direkte adgang til såvel kælder som stueetage, mens adgang til 1. og 2. sal sker fra indvendig trappe.

P.t. anvendes ejendommen som et velværehus, med diverse former for behandling på alle etager. Stueetagen andrager jf. BBR ca. 64 m², og er indrettet med butiksdel, et behandlingsrum samt flot toilet/bad. De 2 store flotte vinduespartier med sprossevinduer giver butiksdelen et flot lysindfald, og i det hele taget fremstår denne del yderst præsentabel med pænt lyst trægulv og smagfuld indretningsstil.

På 1. salens ca. 50 m² er der indrettet 2 behandlingsrum samt personalefaciliteter. Den indvendige trappe fører hen til 2. salens 50 m², hvor der er sket indretning af kontor/opholdsrum samt yderligere et behandlingsrum. Fra butiksdelen er der endvidere adgang til flot og renoveret kælder med lyse klinker på gulvet. Kælderen som andrager 48 m², anvendes som den resterende del af huset til behandling.

Ejendommen er jf. BBR opført helt tilbage i 1902, og der er løbende sket renovering og ombygning af ejendommen, senest i 2014 hvor den nuværende ejer overtog ejendommen fra optikerkæden Louis Nielsen. Her forestod ejer en gennemgående renovering af ejendommen både indvendigt og udvendigt. Bl.a. er der sket renovering af toilet i stueetage, nylagte gulve, nye vinduer og hoveddør i facaden, og så blev hele ejendommens facade pudset op på ny og malet. Alt i alt fremstår ejendommen som en charmerende ejendom i en generel god og præsentabel stand.

Trods renoveringen har ejer bibeholdt ejendommens flotte facade med flere arkitektoniske udtryk.

Ejendommen er velegnet til stort set alle former for detailhandel, men kan med myndighedernes godkendelse være ideel for liberalt erhverv, såsom pengeinstitut, forsikringsvirksomhed eller klinik. Der har tidligere været drevet en mindre café fra ejendommen, og en anvendelse indenfor restaurationsområdet kunne også være en spændende mulighed med gode muligheder for at opnå tilladelse til et udeserveringsareal.

Torvet har altid spillet en stor rolle i byens liv. Det var her, byens borgere stimlede sammen, når der var noget løs, og her de offentlige aktiviteter foregik. Også i dag er Torvet et centralt samlingspunkt. Ikke i så høj grad som før i tiden, men når der er torvehandel om lørdagen, eller når andre begivenheder eller 'events' finder sted, så er Torvet fyldt med liv og megen aktivitet.

Få år tilbage færdiggjorde Svendborg Kommune arbejderne i forbindelse med byudviklingsprojektet Den Grønne Tråd, hvis første etape, en ny indretning af Torvet, blev indviet i december 2015. De gamle brosten blev vendt og lagt på ny, stenene blev lagt i kombination med nye natursten og der blev sat ny beplantning rundt omkring hele Torvet. Havfruebrønden er også blevet genskabt på pladsen. For at gøre pladsen til et godt opholdssted, er der opsat bænke op mod Vor Frue kirkebanke.

Med omdannelsen af Torvet har kommunenønsket at gøre pladsen til hele byens samlingssted med rum for torvehandel, caféliv, ophold og aktiviteter inden for kultur- og erhvervsliv. Alt til glæde for byens borgere og turister.

Forslag til anvendelse

Café
Klinik

Økonomi

Pris i kr.
3.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.948,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
137,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
68 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kælder
Opholdsrum
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK