SENEST SET
FAVORITTER

A P Møllers Vej 37A, 5700 Svendborg

Attraktiv undervisningsejendom

35.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 73396-6BType : Andre typer

For SIMAC udbydes A P Møllers Vej 37A, 5700 Svendborg ved tilbudsgivning iht. Finansministeriets Cirkulære nr. 7 af 25/01/2010.

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i Svendborgs vestlige bydel tæt på togstation og med busholdeplads foran ejendommen. Ejendommen er beliggende mellem andre af Svendborgs store uddannelsesinstitutioner, såsom Svendborg Erhvervsskole, Svendborg Gymnasium og Social- og Sundhedsskolen.

Hovedbygningen består 3 fløje. Bygningen er opført på skrånende grund og er indrettet i 2 plan, hvor underetagen er i niveau med det omkringliggende grønne areal på bagsiden af bygningen. Hovedbygningen er opført i røde mursten og med en stor del af facaden udført i glas. De oprindelige 2 fløje er med build-up tag og den nyeste tilbygning er med rundbuet zincktag. Den sydlige fløj anvendes i hovedtræk til værksteder og laboratorier, den nordlige til teori med klasselokaler og kantine.

I 1995 er den nordlige fløj blevet tilbygget med ny bygning, der indeholder undervisningslokaler og simulatorer. Bygningen er udnyttet i 2 etager.

I en del af den oprindelige hovedbygning er der i underetagen sikringsrum og diverse lagerlokaler.

Udover hovedbygning findes separat stålprofilhal, der også anvendes til undervisningsformål - bl.a. svejsning. Endvidere er der opført diverse mindre bygninger til kold opbevaring, cykelskure mv.

Arealerne foran og på siden af bygningerne er fortrinsvist befæstet og asfalteret. Arealerne anvendes som parkering og tilkørsel til ejendommens værksteder. Bag ejendommen findes stort grønt rekreativt område udlagt med græs og træer. Arealet støder op til erhvervsskolernes arealer.

Udførligt tilbudsmateriale kan rekvireres hos Nordicals Svendborg.

Tilbud skal være Nordicals i hænde senest den 20.04.2023, kl. 12.00.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
35.000.000,-
Pris pr. m² kr.
4.774,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
7332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
27242 m²

Faciliteter

Cykelskur
Kantine
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere