SENEST SET
FAVORITTER

Korsgade 19, 5700 Svendborg

Domicilejendom

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 73347-7Type : Andre typer

Centralt beliggende i Svendborg, midt på Korsgade.

Ejendommen er opført i gedigne materialer, og er efterfølgende ombygget i både 1986 og 1997, således at den i dag fremstår meget velholdt.

Ejendommen er opført i mursten, hvor store dele er pudset og malet. Arkitektonisk har man prydet ejendommen med synlige mursten, som giver ejendommen et flot udtryk og klassiske stiltræk. Tagbelægning er naturskifer på pyramidetag.

Ejendommen har i stueplan været indrettet til lægeklinik, og står nyistandsat med flotte trægulve, stuklofter samt et varmetæppe ved indgangspartiet. Der er toilet og laboratorie på etagen.

På 1. sal er der flere behandlerrum/kontorer, som ligeledes fremstår med flotte trægulve og stuklofter. Der er toilet på etagen, og et venterum, hvorfra en trappe fører til 2. sal, som er tagetagen. Her finder man et flot og kreativt indrettet kontormiljø, hvor der på alle 4 sider er etableret spidskviste, som giver dejligt lysindfald. Hele etagen omkranser den fritstående skorsten, som falder godt ind i miljøet. Langs hele væggen rundt i lokalet er der etableret et lavt reolsystem.

Ejendommen rummer en 90 m² dyb kælder, som har køkken og frokoststue. Desuden er der toilet, teknikrum og et flot kontor med udgang til haven. Gulvbelægning er klinkegulv og pudsede vægge.

Til ejendommen hører en lille have samt plads til 2 køretøjer i indkørslen. Udover dette rådes der over 4 P-pladser, som er beliggende 50 meter fra ejendommen - og er tinglyst med servitut.

Ejendommens primære opvarmning er fjernvarme, dog opvarmes 2. sal med el-varme, ligesom et kontor på 1. salen har supplerende el-varme.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i meget fin stand. Der er for 2 år siden monteret nye døre og vinduer (træ/alu) i den østlige facade.

Ejendommens ejere har pt. udlejet enkelte kontorer i ejendommen til psykologer. Der er mulighed for at fortsætte disse lejemål, alternativt har lejerne kort opsigelsesvarsel.

En sjælden udbudt ejendom, som har været de nuværende ejeres domicil i mere end 15 år.

Forslag til anvendelse

Behandlerrum

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Pris pr. m² kr.
22.273,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.436,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-

Lokalet

Etage areal
220 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
269 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Laboratorie
P-plads
Stuklofter
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere