SENEST SET
FAVORITTER

Tipsvænget 4, 5700 Svendborg

Erhvervsejendom

1.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 73316-7Type : Andre typer

Svendborg forenede Boldklubbers (SfB) nuværende klubhusfaciliteter skal sælges.

Klubhuset på 459 m² blev oprindeligt opført i 1971, og om- og tilbygget i 1984 med 216 m², hvor den eksisterende bygning bl.a. fik tilført flere omklædningsrum, toiletter, mødelokaler mv. Bygningen fremstår i dag i god stand, men bærer dog præg af at være en ejendom, som i mange år dagligt har været benyttet af klubbens medlemmer.

Bygningen er opført som en 1-plans ejendom i gule sten med træinddækkede vinduespartier. Tagkonstruktionen er opført som tagpapdækning på tag med lille hældning (1:50), og med inddækning omkring de mange ovenlyskasser, som er placeret på i bygningens tagkonstruktion. Tagdækningen er af ældre dato, og bør nok efterses af ny ejer.

Ejendommens centrale indgang foregår ved kiosken, hvor der er mulighed for udendørs betjening. Herfra kan man gå ind i klubbens cafeteria-/mødelokaleområde på ca. 140 m². Lokalet indeholder pejseområde og virker som fordelerområde for bygningens øvrige områder. Kiosken har et mindre industrikøkken samt lager med mulighed for aflåsning.

I ejendommens afdeling mod nord forefindes der flere omklædningsrum med bruseområder, som spillerne har adgang til, direkte fra udendørsområderne. Ligeledes er der depotrum, vaske- og fyrrum, massagelokale samt lokaler til opbevaring af udstyr og materiel. Der er ligeledes et større mødelokale, som er adskilt fra cafeteriaområdet med en foldedør.

I den sydlige del af ejendommen er der separate kontorer, mindre mødelokale mv.

På ejendommens nordlige side er der opført mindre træbygning med 2 stk. hejseporte, hvor klubben opbevarer udendørs maskiner. Der er i 1976 givet tilladelse til opførelse af redskabsrum, men dette fremgår ikke af BBR.

SfB har indgået lejekontrakt med Svendborg Kommune på det lejede areal på 3.880 m² i 1971, og lejekontrakten er senest genforhandlet i 2005, hvor lejemålets uopsigelighed fra Svendborg Kommunes side er forlænget til den 1. juli 2027.

Køber af ejendommen på lejet grund må forvente, at der skal forhandles ny lejekontrakt med Svendborg kommune, herunder skal ejendommens fremtidige anvendelse godkendes fra kommunal side.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.400.000,-
Pris pr. m² kr.
2.074,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.699,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
675 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Mødelokale
Omklædningsrum
Redskabsrum
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Hejseport

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere