SENEST SET
FAVORITTER

Dronningensgade 29, 5000 Odense C

Restaurant / projektlejlighed midt i Odense City

1.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005056BType : Hotel & Restaurant

danbolig Erhverv Odense udbyder: Restaurant / projektlejlighed midt i Odense City

danbolig Erhverv Odense udbyder super spændende restaurant/projektmulighed, med - måske - "byens bedste" beliggenhed. Her i det allermest centrale Odense, har man muligheden for at erhverve sig en sjældent udbudt restaurant/ejerlejlighed, som tidligere har huset den populære Restaurant Cro'n. Cro'n lukkede ned ved årsskiftet 2021/2022.

Lokalerne giver den kommende ejer et væld af muligheder, enten som restaurant, cafe, anden type erhverv eller for at få sig en lækker city lejlighed. Med ejerlejligheden følger stor gårdhave, egen kælder/underetage på 22 m² - og mulighed for at indrette sig præcis, som man ønsker.

Dronningensgade er nok en af byens mest centrale og hyggelige gader, hvor du både mærker byens puls, men uden trafik og støj.

Indgang kan ske både via facaden samt opgangen og lokalerne indeholder stort industri vinkelkøkken, bar og restaurationslokale. Fra restaurationslokalet er der trappe til baggang med adgang til mellemgang, toiletter og lager. Endvidere er der fra baggangen udgang til den hyggelige gårdhave. Fra gårdhaven er der nedgang til kælderen på 22 m².

Den store og super hyggelige gårdhave er pt, indrettet med overdækning, bar-miljø og skure. Ved omdannelse til boligareal i stueetagen, bliver gårdhaven fælles med ejendommens 2 øvrige boliglejligheder - som erhverv/restaurant har ejerlejligheden eksklusiv brugsret til hele området/gårdhaven.

Vil man drive restaurant, erhverv eller forme sin kommende drømmelejlighed og bo midt i centrum af den pulserende by, tæt på både gågademiljø og letbane, med direkte udgang til stor fed gårdhave - så tjek billeder og plantegning ud. Kontakt danbolig Erhverv Odense for yderligere information eller bestilling af fremvisning på 66 11 22 33.

Forslag til anvendelse

Restaurationslokale
Café
Bar

Økonomi

Pris i kr.
1.800.000,-
Pris pr. m² kr.
18.557,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.232,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
136,-

Lokalet

Etage areal
97 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
218 m²

Faciliteter

Gårdhave
Kælder
Toiletter
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere