SENEST SET
FAVORITTER

Hunderupvej 67, 5230 Odense M

Herskabelig ejendom i Hunderupkvarteret

7.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005062Type : Andre typer

danbolig Erhverv Odense udbyder herskabelig ejendom til kontor og/eller bolig

danbolig Erhverv Odense har fornøjelsen at udbyde flot og præsentabel ejendom beliggende i det centrale Hunderup - en sjældent udbudt villa med et historisk snit.  
 
Ejendommen henvender sig til en bred vifte af kunder, da den både kan tilbageføres til husets oprindelige registrering, som et enfamillieshus, men også vil være ideel til udlejning og sidst men ikke mindst som erhverv - enten fuldt ud eller som nu delvist. Af mulige erhvervsformål kan kan bl.a. nævnes kontor og serviceerhverv som vil passe godt ind i området - dette kan for eksempel være advokat, revisor, læge eller lignende liberale erhverv, men mulighederne er mange og vil være helt op til en ny ejers ønsker og krav.
 
Ejendommens 248 m² bolig/erhvervsareal giver masser af muligheder for forskellig indretning og opdeling, efter en ny ejers ønsker. Der er mulighed for store gode rum i stueplan med højt til loftet og flere værelser/kontorer på 1. salen, hvor der er også er både køkken og bad. Endvidere er der god plads i ejendommens kælder med blandt andet stort køkken, masser af oplagsplads og flere store disponible rum. 
 
Til ejendommen hører også ældre garage samt carport, der ligger bagerst på ejendommens vestvendte have. Der er desuden gode parkeringsmuligheder bagerst på grunden. 
 
En ejendom der bør opleves for rette bedømmelse !
 
Ønsker du at høre nærmere, eller at se ejendommen, kan danbolig Erhverv Odense kontaktes på 66 11 22 33 eller odense.erhverv@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
7.495.000,-
Pris pr. m² kr.
30.222,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
248 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1034 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Kælder
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere