SENEST SET
FAVORITTER

Højbyvej 3, 5260 Odense S

Bindingsværk med mange anvendelsesmuligheder

5.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9670000015Type : Andre typer

Særdeles flot og velholdt bindingsværksejendom- renoveret i 2008 og med tag fra 2022.

danbolig Erhverv Odense har fornøjelsen i samarbejde med danbolig Hjallese at finde en ny bruger til Højbyvej 3 – enten i form af salg eller udlejning af ejendommen. Ejendommen har senest været benyttet til bosted, men der er mulighed for både at drive både erhverv og bolig fra ejendommen – enten fuldt ud eller i kombination.
 
Ejendommen må med sin fantastiske charme betegnes som en liebhaverejendom med naturen som din nye nabo. Ejendommen fremstår i særdeles god stand med nyt tag fra 2022 og ellers gennemgribende renoveret i 2008, og er dermed klar til direkte indflytning. Beliggenheden er samtidig fantastisk i det attraktive Højby med regionaltog til Odense Centrum og nem adgang til Syddansk Universitet og det kommende nye sygehus ved universitet. Højby ligger som en forstad til Odense og har et godt handels- og foreningsliv samt både kommune- og privatskole. Endvidere ligger Højby attraktivt i forhold til motorvejen – både den Fynske motorvej og Svendborgmotorvejen. Tæt på ejendommen er både grønne arealer med musiklegeplads, samt den skønne 'Højby skov', som projekteres udvidet op til ca. 260 hektar.
 
Ejendommen er en sjælden stråtækt perle med højt til loftet både i stuen op på 1.sal. I hvert eneste rum mødes du af atmosfære af varme og idyl. Tilsvarende ejendom findes ikke i Odense! Ejendommens historik og opførsel kan dateres helt tilbage til 1664, men hovedhuset hvor det står i dag blev opført i 1840. Ejendommen blev i 2008 totalistandsat af nuværende ejer, hvor der med inspiration fra bl.a. Den Fynske Landsby blev anvendt de gode originale materialer fra dengang. 1. salen blev udnyttet med 6 store kviste mod syd og med nye spær. Tre skønne badeværelser og et smukt landkøkken med åben pejs blev etableret. Alle el- og vvs- installationer blev udskiftet, flere vægge, lofter og gulve blev nyisoleret.
 
Ejendommen gennemgik i 2021 en maleristandsættelse, og som kronen på værket har ejendommen fået helt nyt stråtag i 2022. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har opnået Energimærke C.
 
De 513 m2 bolig fordeler sig på 2 højloftede plan. Alle husets rum er rummelige og moderne indrettet med respekt for ejendommens historie. Ejendommen er pt. indrettet som én bolig, men har både mulighed for opdeling til flere boliger, blandet bolig / erhverv eller en stor ejendom ril for eksempel kontor eller liberalt erhverv.
 
Den store parklignende have mod syd på 5.340 m2 med mange frugttræer og buske er indrettet, så den er nem at vedligeholde med mange spændende områder, som helt sikkert vil inspirere til leg og hygge, og står derudover godt til ejendommen. Endvidere er der en vognport samt et stort udhus/værksted med en rummelig og højloftet 1 sal, med rigeligt af opbevaringsplads.
 
Er I på udkig efter en unik idyllisk og historisk ejendom med plads til alt, hvad hjertet begærer, på en fremragende beliggenhed, så kan I stoppe jeres søgen her!
 
Kontakt danbolig erhverv på 66 11 22 33 og aftal en fremvisning af denne flotte ejendom.

Forslag til anvendelse

Bolig erhverv

Økonomi

Pris i kr.
5.995.000,-
Pris pr. m² kr.
11.686,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
513 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5340 m²

Faciliteter

Pejs
Kviste
Stråtag
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere