SENEST SET
FAVORITTER

Svendborgvej 246, 5260 Odense S

Alsidig investeringsmulighed

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005118Type : Andre typer

danbolig Erhverv Odense udbyder: Alsidig investeringsmulighed, blandet bolig og erhverv ud til Svendborgvej

Danbolig Erhverv Odense udbyder spændende investeringsmulighed bestående af Lindved Grillen og en rummelig boligejendom, med mulighed for udlejning eller til eget brug. Boligdelen kan også med fordel opdeles i 2 lejemål, hvilket vil give en anden og måske bedre udnyttelse af ejendommen.

Ejendommen er med god eksponering mod Svendborgvej ligesom beliggenheden i det populære Lindved/Højby også er med til at gøre ejendommen yderligere attraktiv.

Ejendommen er opført i 1930 og erhvervsdelen har siden 1985 fungeret som grillbar. Grillbaren som også tilbyder asiatisk mad, er godt kendt i både nærområdet og i de omkringliggende byer. Grillen har god omsætning med fine resultater de sidste mange år, og rummer et stort butikslokale, et køkken og et lager. Køber kan forpagte det hele ud og evt. lave den om til frisørsalon, blomsterforhandler eller anden branche efter egne ønsker.

Ejendommen er omkranset af et flot raftehegn i mahognifarver og med alutoppe. Der er ved boligen et godt skur samt en carport, som evt. kan fjernes, så arealet evt. kan bruges til at udvide butikkens arealer. Til sidst kan I glæde jer over en dejlig enkelt baghave, hvor børnene kan lege i trygge omgivelser, med muligheder for og plads til både legehus, gynge eller trampolin.

Ejendommen er placeret i et særdeles børnevenligt område omkranset af et roligt nabolag samt med kort gå- og cykelafstand til både Rudolf Steiner-skole, friskole, daginstitutioner, rideskole samt flere supermarkeder. Tilmed er der 2 km til det nye OUH og yderligere 2 km til SDU, og til sidst ikke mindst let adgang til både E20, og Odense city med bussen, der ligger ganske få minutters gang fra adressen. Grillens synlighed fra vejen er optimal og der kører mange biler forbi, så om I selv driver butikken eller lejer den ud, er der et grundlag for et succesfyldt erhverv.

Hvis du vil vide mere om ejendommen, det nuværende erhverv, boligdelen eller dens muligheder, så kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller send os en mail på odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
11.239,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.919,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
36,-

Lokalet

Etage areal
222 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1046 m²

Faciliteter

Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere