SENEST SET
FAVORITTER

Herluf Trolles Vej 10, 5220 Odense SØ

Værksted/ Lager/ Produktion med bolig

4.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005108Type : Lager & Produktion

danbolig Erhverv Odense udbyder: Kombineret bolig og erhverv med værksted/ lager/ produktion til salg

danbolig Erhverv Odense udbyder Herluf Trolles Vej 10 til salg samlet eller som 2 ejendomme (nummer 10 og 16) samt til leje for så vidt angår ejendommens erhvervsdel.

Herluf Trolles Vej er et attraktivt erhvervsområde sydøst for Odense og med kort afstand til Bilka, IKEA og Rosengårdscentret. Endvidere er placeringen attraktiv i forhold til både RING2 og RING3, således det er nemt at komme til resten af Odense By eller til Motorvejen. Er man til offentlig transport, så kører bybussen på Herluf Trolles Vej og letbanen har stop ved Rosengårdscentret.

Herluf Trolles Vej 10 - Boligen
Fritliggende tidligere udlejet parcelhus på 135 m² opført i 1979. Ejendommen fremtræder i god vedligeholdelsesstand med nyere vinduer og døre (monteret 2020) og god indhegnet have. Indretning er med stor stue i åben forbindelse med køkken samt 3 værelser. I forbindelse ved værelserne ligger badeværelse og derudover forefindes ekstra toilet ved entréen. Fra køkkenet er adgang til bryggers med separat indgang.
Der er monteret bilmålere således forbruget i boligen kan beregnes. Boligen kan eventuelt indrettes til kontor, hvis der er behov for yderligere kontorareal. 

Herluf Trolles Vej 10 - Erhvervsdelen
Reguler værkstedshal på ca. 390 m² og med en størrelse på ca. 25 meter lang og 15,5 meter bred. I den ene ende af ejendommen er der adgang via port på 4*4,2 meter og bagerst i ejendommen er der port i siden på 2*3 meter. Bygningen ligger lidt tilbagetrukket fra vejen med gode parkerings- og oplagsforhold både foran og ved siden af ejendommen.
Loftshøjden indvendigt er med ca. 5 meter i siden og 6,8 meter til kip. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er lagt 160 ampere strøm ind i ejendommen. Der er etableret trykluft rundt om i værkstedet. Endvidere er der en portalkran til 2 ton i værkstedet. Derudover er der ca. 90 m² kontor i 3 rum (eller 2 rum og frokoststue) og bade/toiletrum. Kontorbygningen trænger til modernisering. I værkstedet er der indskudte dæk til lettere opbevaring på samlet ca. 50 m².

Ved selvstændig udmatrikulering vil grundens størrelse blive ca. 2.400 m² inkl. areal til boligen. Der vil derfor være en yderligere byggeret på ca. 580 m².
 
Bagerst på grunden forefindes 2 containere, som kan overtages samt koldlager på 49 m².

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre mere om denne attraktive værkstedsejendom.

Forslag til anvendelse

Værksted
Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.495.000,-
Pris pr. m² kr.
6.780,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
663 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2400 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Koldlager
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Lager & Produktion / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere