SENEST SET
FAVORITTER

Faaborgvej 353, 5250 Odense SV

Blandet bolig/erhverv i Odense SV

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6435Type : Andre typer

Engel & Völkers udbyder blandet bolig/erhverv i Dyrup

Faaborgvej 353 er beliggende i Odense-forstaden Dyrup, som er et attraktivt boligområde, idet der er nem adgang til motor-vej og Odense Centrum. Endvidere ligger et af Odenses store erhvervsområder som nabo til Dyrup, hvorfor der også er man-ge arbejdspladser i området.

Ejendommen ligger som nabo til Højmeskolen og OK Fondens Plejehjem Dyruphus, og ligger derfor forholdsvis uforstyrret.

Boligdelen er jf. BBR-ejermeddelelsen på 66 m² i grundplan og 48 m² på 1. salen.

Stueplan indeholder gang med trappe til 1. salen, nyrenoveret badeværelse, stor stue med nye gulve og brændeovn og med direkte adgang til havestue. Derudover pænt - men ældre - køkken. Fra køkkenet er adgang til bryggers og via bryggers adgang til separat værelse. Det skal dog bemærkes, at bryggers og værelse i stueplan på samlet ca. 27 m² er registreret som erhverv.

1. salen er som nævnt registreret med 48 m², hvilket vurderes at være i uoverensstemmelse med de faktiske forhold! 1. salen indeholder fordelingsgang og 3 værelser.

Erhvervsdelen er registreret med 139 m² jf. BBR, hvoraf de ca. 27 m² anvendes til boligdelen. Erhvervsdelen udgør derfor ca. 102 m² fordelt på 12 m² kontor og bad (umoderniseret) og 100 m² værksted/garage med 3,8 meter loftshøjde til kip og 2,8 meter højde i siderne. Adgang til erhvervsdelen sker via 4 rulleporte med en bredde på 2,5 - 3,0 meter, og hvor alle portene har en højde på 2,4 meter.

På ejendommen forefindes også overdækket areal samt udhusbygning i forbindelse med arealer foran portene til erhvervsdelen.

En perfekt ejendom til håndværkeren, som ønsker et mindre lager/værksted med en bolig tæt på (som eventuelt kan lejes ud separat), eller til for eksempel den bilglade som mangler en "stor" garage og lidt værksted at ordne biler på.

Kontakt Engel & Völkers Commercial på tlf. 6312 6300 eller home Hunderup på tlf. 6614 4233 for at høre mere om ejendom-men eller få en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
9.862,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.347,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
69,-

Lokalet

Etage areal
253 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
724 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Garage
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Rulleporte

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere