SENEST SET
FAVORITTER

Slettensvej 191, 5270 Odense N

Gartneri på stort jordareal og tilhørende bolig

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6301Type : Andre typer

Engel & Völkers udbyder gartneri på stort jordareal og tilhørende bolig

I Odenseforstaden Anderup tilbydes en sjælden mulighed for erhvervelse af en gartneriejendom med 21.000 m² grund til.

Ejendommen er beliggende i landzone og har de seneste mange år været anvendt til gartneriudsalg, som nu er lukket i forbindelse med at ejendommen udbydes til salg. Erhvervsbygningerne består primært af 5 lige store drivhusbygninger i forskellig stand, heraf nogle med varme (fjernvarme), nogle med ståltag og en enkelt med plastik istedet for glas. Derudover flere mindre bygninger i form af kontor, kølerum, tidligere varmecentral mv. på samlet ca. 262 m².

Grunden andrager samlet ca. 21.000 m² og vil med fordel kunne omdannes til et boligområde. Dette kan dog tidligst blive i forbindelse med vedtagelse af kommende kommuneplanramme i 2026. Det kan dog ikke garanteres at kommunen i 2026 vil give tilladelse til boligformål.

Den separate Villa er en præsentabel 1 plans Mølstedgård-villa er opført i 1994 med vandskurede facader og afvalmet tag.

Villaen - som er yderst velholdt - indeholder: hall m. klinkegulv, pænt gæstebadeværelse med bruseniche, dejlig stor spisestue med udgang til terrassen og haven, pejsestue med flot pejs m. indsats, delvis åben forbindelse til hyggelig opholdsstue, rummeligt spisekøkken med kogeø, pæne hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, godt bryggers med klinkegulv, bordarrangement og direkte udgang til carporten, godt værelse m. indbyggede skabe, stort soveværelse m. indbyggede skabe og udgang til haven samt direkte adgang til stort flisebadeværelse m. bruseniche og spa-bad.

Desuden er der integreret dobbeltcarport med adgang til depot- og teknikrum med klinkegulv. Fra carporten går man tillige ned i kælderen, der indeholder 3 gode disponible rum m. klinkegulv - kælderen kunne evt. være velegnet til vinkælder.

En spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder og en yderst attraktiv beliggenhed.

For yderligere oplysninger kontakt venligst home Tarup tlf. 6616 5066 eller Engel & Völkers Commercial Odense tlf. 6312 6300.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.974,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
5,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3460 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21288 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Pejs
Hall
Spisekøkken
Opholdsstue
Vinkælder
Kontor
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Kølerum
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK