SENEST SET
FAVORITTER

Hollufgårdsvej 10, 5260 Odense S

Bolig og erhverv centralt i Højby

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6111Type : Andre typer

home Erhverv udbyder bolig og erhverv centralt i Højby

Sjældent udbudt og meget markant ejendom centralt i det populære Højby. Hollufgårdsvej 10 byder på en bred vifte af mu-ligheder for at udnytte og indrette sig i de mange m². Det samlede areal er på næsten 700 m² og dækker over 383 m² bolig inkl. poolafdeling og rummelig bolig med 4 store værelser, 2 stuer, køkken alrum, 2 badeværelser og ekstra toilet, bryggers, hall og kælder. I poolområdet er der også baderum og sauna og direkte udgang til den skønne have og det store terrasse-miljø.

Hertil kommer erhvervs/udlejningsdelen på 308 m² der lige nu huser Højby Sundhedscenter med 5 behandler-rum/værelser, alrum/aktivitetssal, 2 køkkener, badeværelse og toilet, samt separat afdeling (ledig for køber) indrettet som selvstændig lejlighed, der dog ikke er godkendt til bolig. Denne kan lægges sammen med den øvrige erhvervsdel og indeholder: entré/gang, 2 værelser, stor stue, rummeligt køkken med spiseplads og badeværelse med brus + toilet.

De to enheder er sammenbygget med udhus/værksted og stor dobbelt garage med automatiserede aluporte. Desuden får man stor integreret carport i forbindelse med boligen og 3 sammenbyggede carporte i forbindelse med det store asfalterede parkeringsareal.

Mange kvadratmeter under tag, der kan kombineres og udnyttes på mange forskellige måder, og med mange forskellige indgangsvinkler. Ejendommens indretning giver mulighed for at kombinere, sammenbygge eller adskille enhederne efter købers ønsker, og gør derved ejendommen meget attraktiv.

Grundareal på hele 3.839 m² sørger for både plads og luft, og tæller gode parkerings- og tilkørselsforhold, flere carporte og garager, samt skøn parklignende have. Attraktiv og central beliggenhed i Højby - kort afstand til SDU, nyt OUH og let adgang til City, motorvej og samtidig tæt på skov og natur. Tæt ved skoler, fritidsinteresser, indkøbsmuligheder, et driftigt lokalsamfund og gode bus-og togforbindelser.

Ejendommen udbydes i samarbejde med home Syd-Øst.

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
78.960,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
114,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
41,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
692 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3839 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Hall
Spiseplads
Kælder
Parkering
Sauna
Terrasse
+Mere

Teknik

Aluport

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK