SENEST SET
FAVORITTER

Byghøjvej 9, 5250 Odense SV

Blandet bolig/erhverv

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 25323CType : Andre typer

Blandet bolig/erhvervsejendom

Ejendommen er beliggende i Bellinges vestlige erhvervsområde, tæt på Bygma - Trægården A/S m.fl. Området er kendetegnet ved flere mindre/mellemstore virksomheder indenfor håndværk og handel, foruden at der er blandet bolig/erhverv.

Bygningsmassen består af 2 bygninger.

Bygning 1 er nuværende ejers bolig, som udgør 175 m² i meget høj stueplan samt 175 m² høj kælder. Der er i år 2014 lagt nyt tag med tagpap med listedækning, lavet avanceret ventilationssystem, foruden at taget er efterisoleret med 400 mm papiruld. Endvidere er der nyere træ/aluvinduer i bygningen, og der er monteret en høj kvalitetsmarkise ved terrassen. Boligen er indrettet med nyere køkken/alrum, stor lys stue, bryggers, 3 børneværelser, soveværelse samt 2 flisebadeværelser, hvor det ene er nyt. Kælderen er indrettet til gildestue, depot og ca. halvdelen benyttes til lager for virksomheden samt toilet. Opvarmning med fjernvarme.

Bygning 2 er erhvervsdelen på 435 m², som er indrettet med værksted på ca. 250 m² med 1,6 tons kran og med god loftshøjde og med indskudt dæk på ca. 75 m², værksted på ca. 100 m², 35 m² lager og ca. 50 m² nydeligt kontor med 4-5 kontorpladser. Bygningerne er opført i røde mursten samt stålplader, og fremstår i nydelig vedligeholdt stand. Værkstederne opvarmes med oliefyr.

Hele forpladsen er belagt med SF-sten.

Forslag til anvendelse

Kontorplads

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.794,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
73,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
610 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1881 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere