SENEST SET
FAVORITTER

Middelfartvej 499, 5491 Blommenslyst

Blandet bolig-/erhvervsejendom

2.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27026Type : Andre typer

Butik og lager/værksted samt indflytningsklar bolig

På Middelfartvej med indkørsel fra Tornmarksvej ligger denne store og præsentable blandet bolig og erhvervsejendom med et samlet areal ifølge BBR på hele 749 m2. Bygningerne er opført i henholdsvis 1900/2000/2003/2012 i pudsede/vandskuret facader og med cementtagsten.

Ejendommen er beliggende på en 3.725 m2 stor grund med en flot og velanlagt gårdhave, have samt stor indkørsel med parkeringsareal til erhvervsdelen - direkte indkørsel fra Tornmarksvej. Ejendommen er centralt beliggende tæt ved skole, indkøbsforretninger, offentlig transport, nem adgang til motorvejen og kun ca. 15 min fra Odense Centrum. Som erhvervsdrivende er der masser af mulighed for synlighed og reklame ud mod Middelfartvej.

Villaen på Middelfartvej er netop nymalet og indeholder: Entré med trappeforløb til 1. salen, pænt badeværelse med fliser og bruseniche samt en delvis åben mellemgang med skabe. Herudover er der i stueetagen en dejlig stor og lys stue med fransk dør til stort køkken/alrum med flotte lyse elementer, alt i hårde hvidevarer og direkte udgang til den skønne gårdhave. Villaens 1. sal er med repos, godt værelse med synlige bjælker, kontor/værelse samt et godt soveværelse med adgang til walk-in closet.

Derudover er der kælder med vaskerum - hele villaen opvarmes med fjernvarme.

Erhvervslokale, butik og værksted er fordelt som følgende: Fra villaens gårdhave er der adgang til et godt stort værksted og depotrum samt en fuldt forberedt loftsareal. Herfra er der adgang til en frokoststue/kontor med adgang til en særdeles stor og flot renoveret butik med bjælkelofter og nyere kundetoilet. Butikkens 1. sal er ligeledes flot moderniseret og med adgang til fint depotrum. Herudover er der en stor stål lagerhal og udhus.

Denne skønne ejendom har mange anvendelsesmuligheder som bestemt skal ses og opleves. Ejendommen er både anvendelig for familien der ønsker at kombinere en skøn bolig med sit erhverv samt erhvervskunden der ønsker synlighed. Ejer oplyser at detailsalg er tilladt fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.795.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.747,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
26,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
749 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3725 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Depotrum
Gårdhave
Kundetoilet
Kælder
Parkeringsareal
+Mere

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK