SENEST SET
FAVORITTER

N. Tørrings Vej 10, 5220 Odense SØ

Stor præsentabel blandet bolig- og erhvervsejendom

2.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S5694Type : Andre typer

 

Ejendommen der er en stor præsentabel ejendom med hhv. bolig, anneksbolig og erhverv, er opført i 1915 i pudsede facader og glaseret tegltag - på erhvervsbygningen er der bølgeeternittag.

Ejendommen er skønt beliggende på en 4.383 m2 stor grund, tilbagetrukket fra vejen ikke langt fra dagligdagens faciliteter og med gode tilkørselsforhold til motorvej etc.

Ejendommen indeholder: Stuehuset/boligen: Hall med klinkegulv og trappe til 1. sal, stor spisestue med klinkegulv og synlige bjælker, pænt åbent køkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer samt udgang til haven, dejlig vinkelstue med trægulv, synlige bjælker og udgang til haven, baggang med klinkegulv, stort badeværelse med marmorfliser, kar, bruseniche og adgang til sauna, godt kontor/værelse, bryggers/baggang med klinkegulv, bordarrangement og vaskemaskine.

1. salen indeholder: trapperum/repos, godt soveværelse, værelse og adgang til 2 store uudnyttede loftsrum - med masser af muligheder for indretning af værelser, stue, aktivitetsrum eller noget helt 3.

Anneksboligen, som er bygget sammen med erhvervsdelen, er en god selvstændig lejlighed med alle faciliteter (køkken og bad), 3 værelser, stue og alrum i 2 plan.

Erhvervsdelen indeholder: Stort multirum/atelier med støbt gulv, loft til kip med troltex, fyrrum, stort værksted med loft til kip med troltex, stort værelse med adgang til tagetage som er indrettet med flere disp. rum.

En rummelig og dejlig ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
2.895.000,-
Pris pr. m² kr.
3.716,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.223,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-

Lokalet

Etage areal
779 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4383 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Hall
Sauna
Tegltag
Køkken
Kontor

Teknik

Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere