SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 28, 5450 Otterup

Spændende cityejendom- tidligere Otterup Bageri

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005105Type : Detailhandel/butik

danbolig Erhverv Odense udbyder: Bolig og Erhverv- Butik/ Restaurant/ Bageri

danbolig Erhverv Odense udbyder denne flotte butiks- og boligejendom, beliggende i den mest centrale del af det driftige Otterup. Med facade mod butiksgaden og fra bagsiden direkte adgang til torvet (som står overfor større omdannelse og renovering), så finder man ikke en mere gunstig og markant placering.

Det der indtil for nylig har lagt lokaler til Otterup Bageri igennem flere generationer, søger nye ejere og nye erhvervseventyrer kan begyndes.

Ejendommen indeholder flot og indbydende butikslokale, med store vinduespartier mod gaden (inkl. markise) der er gode muligheder for anden indretning og udvidelse mod baglokalerne, desuden baglokale til personale, lager, toilet og badefaciliteter, kontor, mellemgang, stort rummeligt bageri-lokale, med alle maskiner, køl, udluftning etc. til drift af bageri eller lign. erhverv. Hertil rigeligt med lagerplads og stort kølerum (ca. 18m²). Der er desuden udendørs mel-silo. Maskiner og inventar kan evt. tilkøbes efter nærmere aftale. Hvidevare i boligen medfølger.

Fra mellemgangen er der vindeltrappe mod 1.sal, som indeholder boligdelen, bestående af stort lækkert køkkenalrum og stue med loft til kip, synlige bjælker, og masser af ovenlys. Pænt og veldisponeret køkken, holdt i mørke farver, med alt i kvalitetshvidevarer. Der er mulighed for at indrette et ekstra værelse i alrummet. Dejligt nyere badeværelse med muret bruseniche, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der videre forbindelse til stort værelse (forskudt niveau). Der er gulvvarme på hele 1.sal, med undtagelse af soveværelset. Fra alrummet er der adgang til stor lys udestue og dejligt træterrasse, med udekøkken, spa mv. Der er nedgang til baggården fra både udestue og terrasse.

Der er plads til udeservering/cafe, foran butikken, som tidligere har været udnyttet succesfuldt i forbindelse med aktiviteter og arrangementer i byen.

Herudover er der parkering langs ejendommen samt garage (pt. lager), lille værksted, overdækket terrasse miljø, rummelig flisebelagt baggård med mulighed for parkering, der er herfra direkte adgang til det centrale torv i byen. Der forbliver kørende adgang til baggården i forbindelse med omdannelse af torvet. Der er gode muligheder for at adskille bolig og erhverv, hvis man ønsker at udleje en eller begge enheder for sig.

Vil du høre mere om denne spændende og alsidige investeringsmulighed, vil du bestille en fremvisning, er du nysgerrig eller mangler du yderligere oplysninger - så kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller mail os på odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Bageri
Butik
Café

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Pris pr. m² kr.
5.067,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.514,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
90,-

Lokalet

Etage areal
374 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
531 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Bjælker
Garage
Toilet
Parkering
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Køl
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere