SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 41, 5500 Middelfart

Ejendom med mange muligheder bla. bolig

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2116 XX XX Se nummer
E-mail xx@hinnerskovejendomme.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20HH982Type : Kontor

Attraktiv beliggenhed

Spændende ejendom, der både kan bruges til kontor, detail og restaurant, ligesom der er mulighed for at omdanne til byhus eller 2 lejligheder. Uanset om ejendommen skal bruges til kontor for en enkelt virksomhed, som kontorfællesskab, som butik i stueplan og bolig på 1. sal, eller om den helt skal omdannes til bolig, så er grundelementerne rigtig fine. Ejendommen er løbende vedligeholdt, senest i 2015 med blandt andet nyt tag, og fremstår pæn og præsentabel.

Ejendommen består af 285 m2 fordelt på 2 etager. I stueplan er der stort fælleskontor, toilet og mødefaciliteter. På 1. sal er der fælleskontor, mødelokaler, toilet og køkkenfaciliteter. Foran ejendommen er der gode parkeringsforhold, og der er mulighed for at leje op til 4 pladser.

Ejendommen har en fantastisk beliggenhed midt i byen og ikke mindst med god synlighed mod Havnegade og den skønneste udsigt over Lillebælt.

Området
Middelfart er en af de få byer i Danmark med tilgang af borgere, og både på grund af de mange borgere og en del store virksomheder, er Middelfart en velfungerende by, med kun få ledige lejemål - til forskel for både små og store byer i Danmark. Havnegade emmer af liv både dag og aften, og placeringen af dette lokale er særdeles attraktiv.
OBS: Ejendommen er pt. sammatrikuleret med Algade 45. Ved salg udmatrikulerer sælger de to enheder i selvstændige matrikler.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
14.018,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.202,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
95,-

Lokalet

Etage areal
285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
565 m²

Faciliteter

Toilet
Køkkenfacilitet
Mødefaciliteter
Parkeringsforhold
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere