SENEST SET
FAVORITTER

Ronæsvej 8, 5580 Nørre Aaby

Unik liebhaverejendom

9.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 51202889Type : Hotel & Restaurant

Unik ejendom med udlejningspotentiale beliggende på Vestfyn

Imponerende liebhaverejendom med historisk vingesus og unikt udlejningspotentiale

• Historisk liebhaverejendom på Vestfyn
• Nænsomt genopbygget efter brand i 1989. Renoveret/ombygget i 2006
• Velegnet til liberalt erhverv, teambuilding, repræsentation, familiesammenkomster og ferier
• 10 stemningsfulde værelser med eget bad/toilet
• Unikt wellness-område med pool, spa, sauna + aktivitetsrum
• Kan anvendes til ferieudlejning og kurser – formidlet af udlejningsbureauet Dan Center pt.

Denne fantastiske lystejendom er placeret i idylliske omgivelser lige ved Ronæs Strand og Gamborg Fjord. Her bydes man velkommen til synet af stråtækt tag, smukt bindingsværk og en gårdsplads, der er en herregård værdig. Når man træder over dørtærsklen opdager man et unikt potentiale for bl.a. hoteldrift, konferencested og ferieudlejning. Ejendommen er oprindeligt opført i 1500-tallet og har bl.a. fungeret som præstegård og museum. Det er derfor et sted med en unik historie, som altid har haft en særlig rolle her i lokalsamfundet.

I 1923 lægges Udby Sogn sammen med Gamborg, hvilket betyder at den smukke præstegård ikke længere skal huse præstefamilien. I 1955 sælger menighedsrådet ejendommen til kunstneren Birgitte Valvanne, der i årene 1961-1979 driver et indisk-kinesisk museum på stedet. Ganske katastrofalt brænder den gamle præstegård ned, og ejendommen må genopføres i 1989. En genopbygning der strækker sig over fire år, og hvor materialerne og arkitekturen afstemmes perfekt efter de oprindelige rammer.

Ejendommen er senere renoveret/ombygget i 2006 og fremstår særdeles velholdt med en unik kombination af moderne luksus og historisk sjæl og charme. I dag anvendes stedet til ferieudlejning og kurser – formidlet af udlejningsbureauet Dan Center.

Ejendommen entreres via en smuk hall med marmortrappe, der leder mod førstesalen. En særdeles præsentabel velkomst til folk, der besøger stedet. Planløsningen byder ind med 10 skønne værelser, som alle har eget bad og toilet. Heriblandt en imponerende suite med et elegant repos til soveafdelingen, mahognisøjler, gulvbelysning, opholdsafdeling, pejs og et ekstra stort badeværelse.

Ejendommen rummer også store selskabsstuer, bibliotek og et velindrettet køkken. I wellness-afdelingen er der et 174 kvadratmeter stort badeland opført efter tropisk inspiration med grotter, palmer og poolbar. Den eksklusive swimmingpool suppleres af et spabad og en sauna.

I en tilstødende afdeling er der et stort aktivitetsrum med plads til billard og bordtennis, ligesom der er direkte haveudgang. De mange værelser og de imponerende opholdsafdelinger giver fantastiske muligheder for privatliv såvel som socialt samvær.

Ejendommen rummer også en uudnyttet tagetage på ca. 250 kvadratmeter, og stuehuset suppleres af en selvstændig og nyindrettet bestyrerbolig med store anvendelsesmuligheder.

Den naturskønne grund breder sig over 27.445 kvadratmeter, hvor der bl.a. er adgang til privat strandområde. På den store grund er der desuden et parkanlæg med forskellige terrasser, søer, vandløb og smukke, gamle træer.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger.

Økonomi

Pris i kr.
9.750.000,-
Pris pr. m² kr.
11.949,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
816 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
27445 m²

Faciliteter

Bad
Pejs
Toilet
Hall
Sauna
Swimmingpool
Billard
Gårdsplads
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere