SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanevej 4, 5580 Nørre Aaby

Nyrenoveret stationsbygning

6.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71000938Type : Hotel & Restaurant

 

•Charmerende og historisk ejendom
•Mulighed for overtagelse af igangværende virksomhed
•Nyrenoveret ejendom
•Tidslomme
På Jernbanevej 4 i Nørre Aaby finder i denne charmerende stationsbygning. Ejendommen er opført i 1910 og har fungeret som stationsbygning frem til 1990’erne. Efter at have stået tom i en årrække er ejendommen nu gennemgribende renoveret og café- og restaurationsvirksomhed er opstartet i 2021.
Ejendommen er indrettet med 501 m² erhverv i form af cafe, restaurant, festlokaler, hyggelige stuer og storkøkken. Alt sammen er nyrenoveret. Til ejendommen er flere udeserveringsområder. Her er ude- som indeplads til alt fra 2-200 personer til frokost, middag eller møder.
Ejendommen har ydermere på 1. sal 236 m² (Private dining/bolig). Den er indrettet med 3 stuer, fire værelser, toilet med bad og køkken samt en lille altan.
Ejendommene er meget charmerende og indrettet som en tidslomme. Ejerne har haft ejendommens historie med i alle aspekter af renoveringen. En ejendom som skal opleves.
Her er mulighed for at overtage en igangværende virksomhed. Nr. Aaby station ApS, se gerne hjemmesiden: www.nraabystation.dk. De nuværende ejere har dokumenteret potentialet i de første 10 måneder og for et professionelt værtspar, vurderes en samlet omsætning på ca. kr. 6-8 mio. Omsætningen fordeler sig i 3 hovedgrupper: arrangementer i gildesalen, a la carte i restauranten og Take away. Køkken er indrettet med alt nødvendigt udstyr og der er rigtig gode muligheder for at nyde det på denne smukke terrasse i sommerhalvåret. Det er en ordrebeholdning for nuværende på ca. 1,0 mio.
Dette er en ejendom som skal opleves. Såfremt I har behov for yderligere information eller fremvisning skal I blot kontakte os.
Ejendommen er beliggende centralt i Nørre Aaby. Nørre Aaby er beliggende på det vestlige Fyn blot 10 km fra Middelfart og 40 km til Odense. Byen har mange tilbud b.la. to skoler, en efterskole, flere dagligvarebutikker samt specialbutikker. Her er ligeledes et væld af muligheder indenfor sport og fritid samt kultur, herunder sportshal, foreninger og biograf.
Fra ejendommen er der kort afstand til offentlig transport. Blot få meter fra Nørre Aaby st. og 50 meter til nærmeste busstoppested. Byen ligger særdeles godt i forhold til motorvejen blot 2,5 km fra nærmeste motorvejstilkørsel.

Forslag til anvendelse

Café
Restaurant
take away

Økonomi

Pris i kr.
6.200.000,-
Pris pr. m² kr.
8.412,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.905,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
85,-

Lokalet

Etage areal
737 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1787 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Festlokaler
Toilet
Frokost
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere