SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 6, 5580 Nørre Aaby

Kombineret bolig og erhverv med god placering

3.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2116 XX XX Se nummer
E-mail xx@hinnerskovejendomme.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21177Type : Andre typer

Mange anvendelsesmuligheder

Den private ejendom på 187 m2, der løbende vedligeholdt og fremstår indflytningsklar, indeholder entre med indgang til køkken, stort, lyst og åbent køkken alrum og stue med loft i kip, 3 værelser, soveværelse, walk-in, og nyt badeværelse. Fra entré er der indgang til bryggers og udgang til værkstedet.

Erhvervsdelen indeholder i alt 665 m2 med blandt andet velfungerende dobbelt garage med bagvedliggende værksted og depot, koldhal, varmhal, flere lagerrum, kontor og toilet/bad. I værkstederne er der monteret 5 1-søjlede lifte og 1 2-søjlet lift. Sælger kan om nødvendigt fjerne lifte inden overdragelse. Arealerne har mange anvendelsesformål og fremstår lyse og vedligeholdte.

Den store parklignende lukkede have, der ligger ugeneret på bagsiden af den private beboelse, er endnu et stort plus ved ejendommen.

Opvarmningen af boligen foregår med fjernvarme, mens erhvervsdelen opvarmes med gas og kalorifer suppleret med solpaneler.

For tilflyttere til Nørre Aaby kan nævnes, at det er en mindre velfungerende by, med gode skoler, pasningstilbud, idrætsfaciliteter, et udvalg af forretninger og dagligvarebutikker og et godt foreningsliv. Ejendommen ligger i gå- og cykelafstand til alle faciliteter, ikke mindst til den omkringliggende skønne natur. Med kun 5 minutters kørsel til motorvejen, er man hurtigt både mod Odense eller Jylland.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.595.000,-
Pris pr. m² kr.
4.219,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.668,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
65,-

Lokalet

Etage areal
852 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3146 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Garage
Toilet
Lagerrum
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere