SENEST SET
FAVORITTER

Fjordvej 56, 5330 Munkebo

Munkebo Kro

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28906Type : Hotel & Restaurant

Munkebro Kro - meget herlighedsværdi

Munkebo Kro er en veletableret og flot istandsat kro, som ligger med en skøn beliggenhed med udsigt ud over Kertinge Nor i Kerteminde Fjord - ca. 13 km fra Odense centrum og 6 km til Kerteminde.

Ejendommen er opført i gammel hyggelig bindingsværk stil og med stråtag. Den fremstår i overordentlig flot og velholdt stand med en stor flot have og med gode parkeringsforhold langs og bagved ejendommen.

Det samlede bygningsareal udgør 1.854 m2, hvoraf de 598 m2 ligger på 1 salen. Hertil kommer en vinkælder på 130 m2.

Der er anlagt hyggelige terrasser rundt om bygningen i tilknytning til selskabslokalerne i ejendommen.

I de sidste 2 - 3 år er der isat ca. 80 nye træ/aluminiumsvinduer i ejendommen. Herudover har ejerne for nylig efterisoleret loftet med 400 mm isolering, nymalet alt indvendigt og lagt nye tæpper.

Kroen råder over 23 værelser fordelt på forskellige typer, her i blandt 3 Juniorsuiter og 1 Suite, som alle er indrettet i elegant engelsk stil.

Der er 4 selskabslokaler (op til 100 personer), en flot restaurant, nydeligt og up-to-date køkken. Alle køkkenmaskiner og inventar ejes af Munkebo Kro.

Der forefindes et meget hyggeligt barområde med adgang til eksklusive vinkælder lokaler, som tillige benyttes til mødefaciliteter.

Køkkenet spænder fra de klassiske danske kroretter til de mere moderne serveringer. Kroen er meget velrenommeret og respekteret og har bookinger af selskaber mange år ud i fremtiden. Der er flere større firmaer blandt kundekredsen.

Gæsterne er meget loyale og sætter stor pris på den gode service, som stedet giver. Kroen har en meget fornuftig og høj belægningsprocent på værelserne. Især Lindø Port of Odense giver grundlag for mange overnatninger og selskaber på kroen, hvilket kun forventes at blive større i fremtiden, da havneområdet og virksomhederne LORC og Vestas udvides kraftigt.

De nuværende ejere Finn Rasmussen og Iben Germundsson har drevet og ejet Munkebo Kro siden 1. maj 2014 med stor succes - såvel personligt som økonomisk.

Køber kan med fordel overveje at købe Munkebo Kro ejendommen, som en selskabshandel (Fjordvejen ApS) samt købe driften i det nuværende driftsselskab (Hotel Munkebo Kro ApS).

Hovedtal for driften af selve kroen og ejendommen udleveres efter nærmere aftale med ejerne og Nordicals.

Forslag til anvendelse

Hotel
Restaurant
Kro

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Pris pr. m² kr.
13.484,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.567,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
35,-

Lokalet

Etage areal
1854 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8890 m²

Faciliteter

Mødefaciliteter
Parkeringsforhold
Stråtag
Vinkælder
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere