SENEST SET
FAVORITTER

Bakkevej 13, 5750 Ringe

butiksejendom med tilhørende lager

3.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 512030827Type : Detailhandel/butik

Flot butiksejendom med tilhørende lager og et lavt investeringsbehov

• Stort åbent og indbydende butikslokale med godt lysindfald og store vinduespartier
• Ideel beliggenhed tæt ved Svendborgmotorvejen
• Velholdt ejendom med lavt investeringsbehov
• Ringe rummer et stærkt erhvervsliv og der er mulighed for stor kundebase
• Alsidig ejendom med gode muligheder for anden indretning/anvendelse

Ejendommen er opført i gul tegl i 1970 og ombygget i 2007. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår derfor i god stand og med et lavt investeringsbehov. Ejendommen består af et stort butiksareal på 429 m² med store indbydende vinduespartier, der vender ud mod en stor indfaldsvej fra Svendborgmotorvejen. Butiksarealet er ideelt til butiksdrift eller showroom, hvilket understreges af beliggenheden tæt på den sydfynske motorvej. Til ejendommen hører også et lager på 360 m² som er opdelt i to, hvoraf 148 m² er opvarmet, hvilket gør det velegnet til opbevaring af temperaturfølsomme varer eller til brug som værksted. Da ejendommen består af store regulære rum, er muligheden for tilpasning af ejendommen meget god. Både i butiksarealet, hvor det er muligt at dele det store rum op, og i lagerdelen der engang har været et stort rum. Derudover råder ejendommen over et større areal til parkering, således det er muligt at tiltrække kunder fra hele nærområdet. Kundebasen er derved ikke begrænset til lokalsamfundet i Ringe.

Ejendommen er beliggende ved indfaldsvej fra Svendborgmotorvejen i Ringe. Beliggenheden gør ejendommen nemt tilgængelig for kunder fra hele Sydfyn, eller bilister der kører gennem byen.
Da ejendommen ligger ud til en større indfaldsvej, med Lidl som genbo, opnås der en stor eksponering fra forbipasserende. Sammenlagt med butikkens store synlighed og vinduer, er beliggenheden ideel til at få vist sine varer frem.
Ringe har i mange år været en attraktiv by at drive sit erhverv. Da motorvejen blev anlagt, fik mulighederne for vækst og virksomhedsdrift et stort løft. Dette har hjulpet virksomheder til at nå et bredere område, både når det kommer til kundebasen, og når det kommer til at tiltrække de rigtige medarbejdere.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
3.900.000,-
Pris pr. m² kr.
4.943,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
789 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1984 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere