SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 7, 5750 Ringe

Projekt-/erhvervsejendom

1.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 73404-7Type : Andre typer

Beliggende i aktivt erhvervsområde i Ringe.

Centralt beliggende i det østlige industriområde i Ringe finder du denne erhvervs-/projektejendom, som med sin placering på hjørnet af Industrivej og Stegshavevej giver din virksomhed masser af synlighed. Beliggende i et aktivt industriområde og med sin strategiske placering tæt på motorvejen mellem Odense og Svendborg, er denne ejendom ideel til dig, der ønsker at udvikle og udvide din virksomhed i et dynamisk erhvervsmiljø.

Ejendommen er oprindelig opført som slagtehus, men har de senere år mest været benyttet til opbevaring og lager. Med en stor grund og masser af plads til udvikling er denne ejendom en god mulighed for virksomheden, som både har brug for indendørs lageropbevaring og kontorfaciliteter, og samtidig kan udnytte det store udendørs grundareal til øvrige formål.

Beliggenheden er en stor styrke ved denne ejendom. Placeret tæt på motorvejen giver dig en let adgang til en bred vifte af transportmuligheder, der gør det nemt at nå ud til dine kunder og samarbejdspartnere.

Ejendommen sælges som projektejendom, men vil være et solidt udgangspunkt for at skabe din egen base. Ejendommen er indhegnet, og den store grund giver dig masser af plads til at udvikle og tilpasse ejendommen under hensyntagen til kommuneplanrammen.

I det aktive industriområde finder du bl.a. virksomhederne IBF Beton, Ringe Maskinforretning, Stål & Plast, Infra Group Vejskiltefabrik, Tømrer- og Snedkerfirmaet Carsten Knudsen, Nassau, Lactosan m.fl.

Ejendommen kan også lejes efter nærmere aftale med sælger.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.750.000,-
Pris pr. m² kr.
2.717,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.615,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
26,-

Lokalet

Etage areal
644 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6403 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere