SENEST SET
FAVORITTER

Fåborgvej 2, 5750 Ringe

Erhvervs- og jagtejendom - 12,2 HA

4.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005059Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Naturskøn og alsidig erhvervs- og jagtejendom - 122.151 m2 grund

danbolig Erhverv Odense har nu fornøjelsen at udbyde denne alsidige og naturskønne erhvervs- og jagtejendom, beliggende på Fåborgvej 2, Heden, mellem Ringe og Odense. Her kan man erhverve sig en fantastisk spændende ejendom, med hele 12,2HA jord, primært udlagt med forskellige træsorter, stor parklignende have, græs- og engarealer, mindre hestefold, 2 søer og meget mere.

De bygningsmæssige rammer indeholder dels større bolig og erhverv (bl.a. drivhus med pool), rundbuehaller, diverse drifts- og garagebygninger, mindre stald, fiskehytte mv. Grundarealerne dækker over nogle helt fantastiske omgivelser, hvor naturelskere (og jægere) virkelig kan få alle behov og ønsker opfyldt. Det store jordtilliggende består hovedsageligt af forskellige sorter grantræer og klippegrønt, men indeholder også ca. 2 tdr. land fredskov, ca. 3 tdr. land blomstereng inkl. 2 søer, og ca. 1 tdr. land have/park og mindre hestefold. Ejendommens størrelse giver mulighed for forskellige former for jagt, med gode muligheder for rådyr og dådyr. Der er tale om nogle helt unikke omgivelser, med mange spændende vinkler og alsidige udnyttelsesmuligheder.

Pt. drives der anlægsgartner virksomhed og planteskole fra ejendommen, men vinkler og anvendelsesmuligheder for en ny ejer er, som nævnt, kun begrænset af hvad fantasi og ønsker rummer.

Hovedhuset indeholder både bolig- og erhvervsdel, bestående af stort drivhus med pool, badeværelse, fyrrum med brænde- og oliefyr (ejendommen er selvforsynende med brænde), rummelige kontor- eller værelsesfaciliteter (4 stk.), gangarealer, badeværelse, stor 2 delt stue, pænt køkken og stor hall med ekstra toilet.

Der er fuld kælder under hovedbygningen, bl.a. med vaskefaciliteter og flere større disponible rum.

Desuden byder ejendommen også på muret garagebygning med 2 porte, depot/lager, 2 rundbuehaller med stålspær, plastplader og betongulv, åbne i gavlene, samt lille staldbygning. I forbindelse med garage og depot er der større flisebelagt parkerings- og afsætningsområde.

En del af grundarealet er beliggende på modsatte side af Fåborgvej, og består primært af fuldt beplantet kuperet terræn, inkl. større sø/mose område - og en helt fantastisk skøn natur, som kan nydes fra den lille fiskehytte.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og ikke mindst udenfor på Fåborgvej 2 - kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller mail os på odense.erhverv@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.895.000,-
Pris pr. m² kr.
3.932,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.796,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
20,-

Lokalet

Etage areal
1245 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
122151 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Betongulv
Drivhus
Garage
Toilet
Hall
Kælder
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere