SENEST SET
FAVORITTER

Møllebakkevej 6, 5750 Ringe

Tidligere bosted til salg ved tilbudsgivning for Region Sydd

10.001,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6357Type : Andre typer

Engel & Völkers udbyder tidligere bosted for Region Syddanmark

For Region Syddanmark udbydes ejendommene Møllebakkevej 6 og 8, Sdr. Højrup samlet til salg ved tilbudsgivning.
Ejendommene har oprindeligt været benyttet til børnehjem, men har senest været benyttet som bo- og behandlingsinstitution for børn og unge med særlige behov. Institutionen havde eget undervisningstilbud til brugerne. Institutionen flyttede fra ejendommen i foråret 2021, hvorefter ejendommen har stået tom.
Møllebakkevej 6
Møllebakkevej 6 ligger på en grund, som vil være ca. 17.400 m² ved overtagelsen (da et mindre areal er ved at blive udstykket til nogle af naboerne). Grunden omkranser Møllebakkevej 8, således de 2 grunde i dag udgør et samlet grundstykke uden markeringer af skel. De frie arealer på grunden er udlagt til fold (der har tidligere været holdt får på grunden), fodboldbane, en cykelbane (som i dag er groet til), parkering og græsarealer.
Hovedbygningen på Møllebakkevej 6 er på samlet 658 m² i stueplan og 1. sal, og kælder på 63 m². Bygningen er i stueplan indrettet med 2 værelsesafdelinger - hver afdeling med 3 værelser, der deler 2 badeværelser. Endvidere forefindes yderligere 6 rum/værelser, hvoraf et har eget toilet/bad. Dertil stor spisestue/stue i forbindelse med ejendommens industrikøkken samt flere depotrum.
1. salen på 130 m² indeholder 2 gode rum, stort mødelokale og serverrum. Bygningen er jf. BBR registreret med 527 m² erhverv og 131 m² bolig. Bygningens kælder indeholder flere depotrum.
Af øvrige bygninger på ejendommen kan nævnes BBR-bygning nr. 3, som er en ladebygning fra 1932 på 65 m², der dog mangler lidt tagsten. BBR-bygning nr. 5 er en staldbygning fra 1995 opført i træ, som er brugt i forbindelse med fårefolden.
Bagerst på ejendommen ligger BBR-bygning nr. 6 på 50 m² som har været benyttet til undervisning. Denne indeholder 2 lokaler, forrum og toilet.
Forrest på ejendommen ligger en separat kælder, som ikke er registreret på BBR. Rygterne går på, at det er soklen til den tidligere mølle som brændte i 1912? (dette passer dog ikke helt med historiske fotos fra starten af 1900-tallet).
Møllebakkevej 8
Ejendommen består primært af 2 bygninger. Et tidligere stuehus og en tidligere lade/værkstedsbygning.
Stuehuset er på 148 m² og er registreret som boligareal. Ejendommen er indrettet med 3 værelser i stueplan, stort køkken med åben trappe til 1. sal samt 2 badeværelser. 1. salen er indrettet med stor stue, samt et værelse med eget toilet/bad.
Værkstedsbygningen på 145 m² er registret som erhverv, og indeholder i stueplan separat værkstedsafdeling, teknikrum, stort lokale med køkken samt toilet med forrum. 1. salen er indrettet med 2 gode rum og depotrum.
Fremadrettet anvendelse
Der er mange anvendelsesmuligheder for ejendommen fremadrettet, idet den kan ombygges/renoveres til f.eks. bofællesskab/kollektiv, døgninstitution, spejderlejr eller til beboelse. Der henvises til skrivelse fra Faaborg-Midtfyn Kommune omkring hvad man kan forvente at få tilladelse til på ejendommen.
Tilbud, der afgives, skal være uden forbehold, hvorfor køber anbefales at tage kontakt til Faaborg-Midtfyn Kommunen for afklaring af købers anvendelse af ejendommen forud for budgivning, hvis det ikke er dækket ind under skrivelsen fra kommunen.
Særlige forhold
Køber gøres opmærksom på, at en del af ejendommen (ca. 1.000 m² af matriklerne nr. 7c og 7e Sdr. Højrup By, Sdr. Højrup ) er under udstykning til ejendommens naboer. Oversigt over 751 m² er vedlagt som bilag til udbudsmaterialet.

Ejendommen udbydes til salg for Region Syd, i henhold til "Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme".

Købstilbud:
Tilbuddet skal være skriftligt ved brug af tilbudsblanket udarbejdet af Engel & Völkers Commercial, og være Engel & Völkers Commercial Odense i hænde senest d. 02.11.2021 kl. 12.00. Det vil ikke være muligt at overvære åbning af de indkomne bud.

Køber vil være bundet af købstilbud frem til og med d. 01.01.2022.

Komplet tilbudsmateriale kan rekvireres hos Engel & Völkers Commercial Odense, mail: odensecommercial@engelvoelkers.com - tlf. 6312 6300.

Åbent hus kun med tilmelding kl. 14.00 - 16.00:

- Torsdag d. 23. september 2021
- Tirsdag d. 5. oktober 2021

Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
10.001,-
Pris pr. m² kr.
10,-
Årlige driftsudgifter kr.
494,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1001 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19144 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkering
Køkken

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere