SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 11, 5620 Glamsbjerg

Kontorejendom

1.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 73240-7Type : Kontor

Velholdt kontorejendom på hovedgaden i Glamsbjerg.

Ejendommen er opført i 1969, med tilbygning i 1995 og er opført til brug for pengeinstitut, som fra den 24. januar 2020 ophører driften i bygningen. Der er løbende sket renovering og forbedringer af ejendommen, som i dag fremstår velholdt. Ejendommen har et totalt bygningsareal på 358 m² i 2 plan samt kælder på 28 m².

Ejendommen er beliggende på en 762 m² stor grund, hvoraf vej udgør 140 m². Bag bygningen forefindes der 10 P-pladser, hvoraf de 9 stk. er tilgængelige - og den sidste er "optaget" til brug for niveaufri adgang til ekspeditionslokalet.

Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Glamsbjerg, som skærer sig gennem hele byen, og deler Glamsbjerg op i en vestlig og østlig bydel.

Bygningen er opført i mursten, som i forbindelse med en forbedring af ejendommen, er vandskuret i en pæn og lys farve, som fremstår yderst vedligeholdt. Taget er udført som saddeltag, belagt med skifereternit på den forreste del af ejendommen. Den bagerste sektion, som er opført i 1995, er udført med build-up tag, som er afsluttet af en zink-kasse, som afsluttes mod tagpappen. Ejendommens nordlige gavl henstår med blanke mursten, og er ikke vandskuret, grundet en sammenbygning med naboejendommen i niveauet op til underkanten af 1. sal.

Kælder:
Der forefindes 2 disponible rum til brug for arkiv og opbevaring. Kælderen er tør og lugtfri.

Stueplan:
Adgang til ekspeditionslokalet sker ad trappe med 3 trin til entré med granitbelægning. Der er god facadedækning. Ekspeditionslokalet er et stort og regulært rum med 2 møderum, hvoraf det ene lokale er beliggende i entréen til den niveaufrie adgang fra P-plads. Fra ekspeditionslokalet er der adgang til kopirum, toilet og bokslokale samt til trappeopgang til 1. salen - hvor hæveautomat også er placeret. Tæppebelægning dækker det meste af lokalet, og loftsbeklædning er lydisolerende gipsplader. I lokalet er der installeret aircondition og et ventilationsanlæg.

1. sal:
Der forefindes 2 mødelokaler adskilt med foldedør samt et arkivrum med rullehylder. Frokoststue med køkken og udgang til træterrasse på build-up taget. Der er toilet-faciliteter og trappe ned til personaleindgang på den sydlige side af bygningen. Selve ventilationssystemet (meget stort) optager et rum på etagen. Aircon-systemet er monteret udenfor på build-up taget. Loftbeklædningen er overvejende træ listeloft.

Økonomi

Pris i kr.
1.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.666,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
35,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
358 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
762 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Kælder
Møderum
P-plads
Saddeltag
Træterrasse
+Mere

Teknik

Aircondition
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK