SENEST SET
FAVORITTER

Møllebakken 11, 5690 Tommerup

Kombineret bolig- og erhvervsejendom i Tommerup

2.050.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 12 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6052Type : Andre typer

home Erhverv udbyder kombineret bolig- og erhvervsejendom i Tommerup

Takket være de mange kvadratmeter, butikslokaler og den store gårdsplads er dette en fantastisk mulighed for at overtage en rummelig bolig centralt i Tommerup og påbegynde et nyt erhvervseventyr.

Gulstensejendommen til beboelse breder sig over ét plan og indeholder et køkken i åben forbindelse til en spisestue med dør til terrassen. Selve køkkenet præsenterer sig funktionelt, og der er gode skabsløsninger. I får også glæde af to kæmpe stuer, hvor I snildt kan indrette jer med komfortable møbler, et ekstra middagsbord eller det, I ellers går og drømmer om. På rundturen møder I også et gæstetoilet med plads til vaskefaciliteter samt tre værelser, hvoraf det ene har adgang til et badeværelse.

Erhvervsdelen - med mange anvendelsesmuligheder - består af et stueplan med flere rummelige butikslokaler med mange muligheder, et lagerrum og et kontor, mens førstesalen råder over et loftsrum. I kælderen er der en garage, et toilet, fire disponible rum og en entré med egen indgang.

Udenfor venter jer en grund på hele 2.293 m², og foran ejendommen er der tilmed en stor parkeringsplads, hvor der kan holde adskillige biler. På matriklen finder I også en solrig og mulighedsfyldt baghave, som blandt andet byder på en fliseterrasse. Her kan I sidde i rimelig ugenerede omgivelser og nyde sommerhalvåret.

I kan se frem til en fordelagtig beliggenhed med gåafstand til både busforbindelser, indkøb, idrætsfaciliteter og Tommerup Skole. Fra adressen har I ikke engang halvanden kilometer til pasningstilbud, mens Tommerup Stationsby et par kilometer væk både har en togstation, svømmehal og bibliotek. Endelig er der omtrent 15 og 20 minutters kørsel til henholdsvis motorvejen og Odense C.

Kan I se de mange muligheder? Kontakt os i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.050.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.518,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
67,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
779 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2293 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Lagerrum
Parkeringsplads
Svømmehal
Vaskefaciliteter
Gårdsplads
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK