SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 7, 5970 Ærøskøbing

"På Torvet" Hotel og Brasserie - lad drømmen blive til virke

15.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005100Type : Hotel & Restaurant

danbolig Erhverv Odense udbyder: "På Torvet" Hotel og Brasserie - lad drømmen blive til virkelighed...

Det er med stor fornøjelse at danbolig Erhverv Odense nu udbyder en af Ærøs legendariske og ikoniske "institutioner". Hotel og Brasserie "På Torvet" er ikke bare et populært og veldrevet hotel, og en anerkendt café og restaurant/beværtning, men også en lille rejse i tiden, hvor man i stilfuldt moderniserede værelser, både kan bo i A. Rixens gamle lanternefabrik, fra 1890, og i Ærøskøbing Gamle Byskole fra 1847.

Ærø er en af de mange skønne øer i det Sydfynske Øhav, og tillige en del af det nye Øhigh5 samarbejde, og besøges hvert år af over 300.000 turister - der kommer hertil til med lystbåd (til de 4 havne) og færge, fra både Langeland, Fyn og Als. Øen byder på alt hvad hjertet kan begære, med skøn natur, cykle- og vandreruter, lystfiskeri, golf, alle mulige lokale kulinariske specialiteter og et bredt udsnit af overnatningsmuligheder - herunder På Torvet. Øen er ligeledes kendt som "Bryllupsøen", for de smukke Badehuse, og nogle yderst lækre pandekager.

Med den centrale og gunstige placering på Torvet, midt i den gamle del af det smukke Ærøskøbing, summer det af liv lige udenfor døren. Her kan man sidde fredsommeligt i den lille gårdhave med kig til himlen, og i de helt unikt udnyttede bygninger, overalt i værelser, gange, cafe/bar/restaurant, reception mv. fornemme en ro, stil, klasse og historisk sammenhørighed. Noget man ganske enkelt selv er nødt til at opleve. På torvet kigger man direkte over på AH Riises fødehjem, hvor de første skridt, mod det der senere skulle blive en verdenskendt og højt elsket rom, blevet taget.

De fysiske rammer består af 2 separate bygninger, med et samlet bygningsareal på 940m2 (+ en uudnyttet 2.sal) med facade mod henholdsvis Torvet og Brogade. Værelsesfløjen i gården består af 7 dobbeltværelser, fordelt med 4 på 1.sal, og 3 i stueplan (i stueplan er værelserne med ekstra stue). Nogle værelser har små hyggelige private terrasser.

I hovedbygningen har man, fra gården, adgang til en af de i alt 4 lejligheder (alle med køkken og bad). De øvrige lejligheder nås via opgang, hvor den skæve men brede trappe og hall har lagt træ til mange skolebørns tunge gang. En af lejlighederne betegnes som suite, med ekstra stue, de øvrige har 2 soveværelser og kan hver huse 4 personer.

Alle værelser og lejligheder fremstår særdeles flot istandsat og moderniseret/indrettet med bygningens historiske snit for øje, og alt ses udført i høj håndværksmæssig kvalitet. Alle værelser og lejligheder er med nyere og stilfulde badeværelser.

Hotel og brasserie-delen dækker over hotellets lille hyggelige reception, større bar og restaurant område (60 siddepladser), ligeledes stilfuldt indrettet og opdelt med skillevægge, der giver rummet en dejlig intim stemning. Der er store glas-foldedøre mod torvet, hvor Caféen råder over et stort indbydende udeserverings-miljø (ca. 70 siddepladser). Der er selvfølgelig moderne og opdaterede køkkenfaciliteter og ditto lager og køl.

Både hotel og brasserie er kendetegnet ved mange trofaste kunder, særdeles god belægning, og mulighed for udvidelse af sæson og åbningstider. Yderligere fokus på lokale produkter og samarbejder er også muligt. Med et stigende fokus på ferie i Danmark og voldsom interesse for vores mange fantastiske øer, er forretningen både attraktiv og fremtidssikret. "På Torvet" har været drevet af nuværende ejer, siden 2012, men de seneste 2 sæsoner, forpagtet ud til lokalt værtspar. I hele perioden med stor succes og løbende vækst, både i hotel og cafe regi. Bl.a. gennem udlejning til større nordamerikansk rejsebureau. Ses bl.a. af tildelingen af Travellers' Choice hos Tripadvisor i flere sæsoner.

Forpagtningsaftalen udløber den 31. december 2022, hvor det vil være muligt at overtage driften fra. Det skal samtidig bemærkes, at såfremt ejendommen ikke er solgt pr. 1. januar, overtager nuværende ejer igen driften af både hotel og restaurant, således ejendommens drift holdes intakt.

Er interessen vakt, mangler du yderligere oplysninger, herunder oplysninger om forventet driftsøkonomi, eller klar på en fremvisning af denne fantastiske ejendom og investeringsmulighed - så kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller mail os på odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Hotel
Café
Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
15.750.000,-
Pris pr. m² kr.
16.755,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.877,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
9,-

Lokalet

Etage areal
940 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
643 m²

Faciliteter

Bad
Gårdhave
Hall
Køkkenfacilitet
Reception
Skillevægge
Køkken
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere