SENEST SET
FAVORITTER

Bykærvej 4, 3790 Hasle

”Vækst-Huzet” i Hasle

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5695 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 37200081Type : Lager & Produktion

Flot og spændende erhvervsejendom ”Vækst-Huzet” i Hasle

Flot og spændende erhvervsejendom ”Vækst-Huzet” med gode anvendelsesmuligheder og spændende indretning, der bl.a. indeholder kontorfaciliteter, industrikøkken, festsal og konferencerum m.m – beliggende ved Hasle

Med en synlig beliggende og masser forbipasserende trafik, lige udenfor Halse, ligger denne karakteristiske spændende indrettet erhvervsejendom, der både indeholder kontorlokaler, industrikøkken, café/restaurant, konferencerum, festlokale og meget mere.

Ejendomme er beliggende lige uden for Hasle by, som er en velfungerende helårs by i fremdrift, med bl.a. folkeskole med overbygning, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb og et smukt havnemiljø med sauna, havnebad m.m. Fra Hasle er der ca. 10 km til Rønne, 12 km til Allinge hvor Folkemødet afholdes, samt 15 km til Bornholms Lufthavn.

Ejendommen er af nuværende ejer løbende blevet istandsat og renoveret, således den fremtræder i flot, lys og moderne stand. Ejendommen fungere i dag som ”væksthus” hvor man kan holde fest, reception, forretningsmøder, konference eller en koncert, da der både er scene, lys- og lydudstyr, samt forskellige størrelser lokaler med plads op til 120 mennesker. Derudover er der gode og handicapvenlige adgangsforhold, diverse toilet- og omklædningsfaciliteter, lyddæmpende lofter, udluftningsanlæg og et moderne industrikøkken, som opfylder gældende regler og krav for dette.

Ejendommen er opført i hvidmalet betonelementer, gråmalet træfacader og termovinduer, samt tagpaptag.

Grunden er på 5.891 m², anlagt med parkeringsareal, fliseterrasse med diverse bænke og borde, samt stor have med græsplæne og det smukke træ der er Vækst-Huzets kendetegn.

Ejendommen anvendes i dag som ”væksthus”, hvor besøgende kan mødes til musik, koncerter, bevægelse og samvær. Derudover udlejes ejendommen til receptioner, kursus, selskaber, fester o.l.
Ejendommens indretning gør den meget velegnet til fælles kontormiljø, Mad ud af huset, selskabslokaler og konferencelokaler – eller som investering ejendom, hvor man opdeler og udlejer ejendommen til flere forskellige formål


Ejendommen indeholder følgende:

Entré med garderobeplads og toilet- og omklædning.
2 kontoret med fælles møderum
”Søjlerummet” er et skønt og lyst rum, som forbinder musiklokalet og undervisningslokalet. Rummet har et skønt lysindfald fra ovenlysvinduet, klinkegulv og direkte udgang til grunden.
Musiklokale eller mødelokale.
Konferencerum eller undervisningslokale med storskærm, av-udstyr mm – direkte adgang til lille the-køkken.
Stort og velfungerende industrikøkken med diverse maskine og inventar, samt automatisk serveringsluge.
”Caféen” som ligger i forbindelse med køkkenet, er på 80 m² og har plads til ca. 45 spisende personer. Rummet er højloftet og direkte udgang til terrasse arealer med borde og bænke.
”Hallen” som er et stort og højloftet lokale på 144 m², med højt til loftet, egen indgang, kontorlokale, og tilhørende toilet- og omklædningsfaciliteter med bademuligheder.
Stort og højloftet lagerrum med god opbevaringsplads.
Teknikrum


Øvrige oplysninger:
Ejer er evt indstillet på hel, eller delvis udlejning af ejendommen. Spørg mægleren herom.

En flot istandsat erhvervsejendom med gode anvendelsesmuligheder og spændende indretning – skal ses og opleves!

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.310,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
6,-

Lokalet

Etage areal
812 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5891 m²

Faciliteter

Omklædning
Toilet
Handicapvenlig
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsareal
Reception
Sauna
Terrasse
Køkken

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

BORNHOLM / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere