SENEST SET
FAVORITTER

Arnagervej 4-8, 3700 Rønne

ARNAGER RØGERI OG FERIELEJLIGHEDER

8.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5695 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 37200139Type : Andre typer

ARNAGER RØGERI MED 6 FERIELEJLIGHEDER SÆLGES

ARNAGER RØGERI og spisested med 6 nyistandsatte ferielejligheder - beliggende i det idylliske fiskerleje Arnager, tæt på lufthavnen, stranden, vandet m.m.

Arnager røgeri, er et flot moderniseret spise- og spillested med 6 ferielejligheder tilknyttet – beliggende i hyggelige omgivelser i det skønne Arnager, hvor man er i kort afstand til vandet, stranden og den smukke træbrig der forbinder Arnager med havnene. Arnager røgeri er et pænt og ordentligt sted, som er kendt af mange Bornholmere og turister for deres skønne røgvarer, gode mad og hyggelige udenomsarealer – beliggende i kort afstand til Rønne, Lufthavne, stranden og vandet.

Stedet har de seneste par år gennemgået en omfattende modernisering og fornyelse, hvor der bl.a. er blevet etableret 6 nyistandsatte ferielejligheder, moderniseret restaurantdelen samt opdateret udenomsarealerne med bl.a. store elektriske markiser der overdækker det meste af gårdspladsen, læ afskærmning i glas, samt flot scene område hvor forskellige kunstnere har optrådt i løbet af sæsonen. Det hele fremtræder flot og moderne med hyggelige spiseområder, spændende muligheder og er klar til ibrugtagning for en ny ejer

Arnager er et idylliske fiskerleje tæt på Bornholms Lufthavn og små 8 km fra Rønne. Byen er kendt for at være et velfungerende og børnevenligt lokalsamfund, hvor byens beboer er gode til at lave sociale arrangementer med hinanden. Her er fred og ro, og man er tæt på skov og smukt naturområde ved Fosforitten, med en dejlig sandstrand, samt en hyggelig ø-havn, der forbindes med land af den smukke træbro, som er Nordeuropas længste af sin slags.

Bygninger fremtræder i god og velholdt stand, opført i hvidmalet facader, tagpaptag og termo- og enkeltlagsvinduer. Ferielejlighederne er opført i hvidmalet facader med sort bindingsværk, termo- og enkeltlagsvinduer samt rødt tegltag. Opvarmes med luft-vand varmepumpe samt diverse luft-luft varmepumper.

Grunden er anlagt med stort parkeringsområde, flot anlagt gårdmiljø med fliser, store markiser, læhegn og diverse borde/stole, Afskærmet have med diverse borde og stole, legeplads, samt græsareal bagved bebyggelsen med personaleparkering m.m.
forskellige formål

Restauranten indeholder

-Restaurantdel med stort glasparti, bar, flotte toiletfaciliteter til herrer og damer. varmepumper samt flot interiør med plads til ca. 80-100 spisende gæster. Fra restauranten er der direkte udgang til gårdarealet og haven,
hvor der er plads til op til 150 spisende.
-Velfungerende industrikøkken med diverse maskiner.
-Tilberedningsrum med opvaskemaskine m.m.
-Lagerrum med personaleindgang og adgang til stort kølerum
-Personale toilet.
-Lagerrum.

Røgeriet indeholder:

-Røgeri med rygeovne og plads til tilberedning.
-Baglokale med opbevaringsplads
-Salgslokale med egen indgangsparti direkte adgang til røgeriet m.m.
-Diverse lagerrum.


Ferielejlighederne består af 6 selvstændige lejligheder med egne indgange, som indeholder:

Lejlighed 1:
Stor stueplans gavllejlighed med entré/fordelingsgang. Sort flot køkken alrum. Stue med sovesofa, 2 gode soveværelser med hver 2 senge. Lækkert badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Teknikum med installation til vaskemaskine m.m.

Lejlighed 2:
Stueplans lejlighed med flot køkken alrum som er åbent til stue. Stue med dobbeltseng og sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng. Flot badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Teknikum

Lejlighed 3
Første sals gavllejlighed med åben køkken/ stue. Soveværelse med dobbelt seng. Flot badeværelse med toilet, håndvask og brus

Lejlighed 4, 5 & 6
3 næsten ens 1. sals lejligheder, med repos. Køkken/stue med lille køkkenafdeling. Soveværelse med dobbelt seng. Flot badeværelse med toilet, brus og håndvask.

Der foreligger udlejningsestimat fra Team Bornholm, hvor det forventes at lejlighederne kan udlejers for samlet kr. 188.000 til ejer

Der forefindes diverse leverandøraftaler og lån af maskiner/inventar – spørg mægleren herom.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Pris i kr.
8.950.000,-
Pris pr. m² kr.
16.919,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
529 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2750 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Toilet
Gårdmiljø
Indgangsparti
Lagerrum
Parkeringsområde
Personaleparkering
Tegltag
Køkken

Teknik

Kølerum
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere