Lagerlokaler og produktionslokaler i Odense

Leder du efter lagerlokaler eller produktionslokaler på Fyn? Ejendomstorvet har udbudte lager- og produktionslokaler inden for både leje og salg. Ejendomstorvet byder dig, som Danmarks førende erhvervsportal, velkommen til tusindvis ledige erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme samt lagerlokaler og produktionslokaler til leje i Odense på Fyn.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Ejendomstorvet viser annoncer som er udbudt fra 200 af landets absolut bedste og mest kompetente erhvervsmæglere.

Dette sikrer dig de bedste forudsætninger for at finde lager- og produktionslokaler til salg og leje på Fyn. Dine søgninger efter lager- og produktionslokaler til salg og leje på Fyn bliver lagt i de bedste hænder hos Ejendomstorvet.dk.

Lagerlokaler til salg og leje på Fyn

Fyn står klar til at byde dig velkommen. Fyn er Danmarks tredjestørste ø og besidder perfekte rammer til lager- og produktionslokaler.

Inden for erhvervslivet kan det nævnes at flere store nationale og internationale virksomheder har hovedsæde i Odense, her kan bl.a. nævnes OBH-gruppen, Orifarm, TV 2 Danmark, Albani, Daells Bolighus osv.

Fyn er attraktivt for erhvervslivet

Fyn er blevet et fantastisk sted for både erhvervs- og forretningslivet, hvilket også betyder at flere har Fyn i søgelyset i forbindelse med jagten på lagerlokaler og produktionslokaler.

I Odense finder man også et af Danmarks ældste og største indkøbscentre, Rosengårdscentret, som huser over 150 butikker fordelt på deres 100.000 m2 indendørs gågademiljø. 

Trafikken på Fyn forbinder hele landet med Storebæltsbroen og Lillebæltsbroen, som dagligt er et trafikknudepunkt for både tog og biler mellem Jylland, Fyn og Sjælland.

Gode forbindelser til og fra Odense

Det kan desuden nævnes at Odense har deres lokale tog- og busforbindelser som i nærmeste fremtid får selskab af en 14,5 km lang letbane. Dette er med til at skabe gode forudsætninger for det perfekte lagerlokaler til salg og leje på Fyn.

Vi kunne fortælle meget om Fyn, men vigtigst af alt, så kan vi fortælle dig at Fyn er perfekt for dit fremtidige lagerlokale eller produktionslokale. Du finder annoncer fra over 175 erhvervsmæglere, som hjælper dig med at finde lagerlokaler og produktionslokaler til salg og leje på Fyn.

Produktionslokaler til salg og leje på Fyn

Ejendomstorvet giver dig adgang til Danmarks største online database over erhvervsejendomme, erhvervslokaler, investeringsejendomme, lagerlokaler og produktionslokaler. Du får hermed det fulde overblik over Fyn's udbudte produktionslokaler og lagerlokaler til salg og leje.

Du kan derudover vælge at præcisere dine søgninger via vores filter funktioner. Du kan bruge filter funktionerne til at skabe relevans inden for dine søgninger efter produktionslokaler og lagerlokaler til salg og leje på Fyn. Her kan du filtrere dine søgninger efter geografi, årlig leje, salgspris, kvadratmeter pris, ejendomstype og meget mere.

Du kan også vælge at bruge søgeord til at filtrere dine søgninger efter produktionslokaler til salg og leje på Fyn. 

Oprettelse af søgeagenten

Hvis du mod forventning, ikke finder et produktionslokale eller lagerlokale på Fyn der passer til dig, så kan du oprette din egen personlige søgeagent. Søgeagenten giver dig direkte besked, når et nyt erhvervslokale på Fyn bliver udbudt.

Søgeagenten er et gratis søgeværktøj på Ejendomstorvet, som du nemt og hurtigt kan oprette gennem din personlige e-mailadresse.

Start dine søgninger efter produktions- og lagerlokaler til salg og leje på Fyn her!

Se Lager & Produktion her: