KONTOR TIL SALG

Læssøegade 24, 5000 Odense C

Præsentabel arkitekttegnet kontorejendom

9.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 66 14 XX XX Se nummer
E-mail xx@restato.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Læs mere

Beliggende umiddelbart syd for centrum i kvarter præget af ældre villaer

Ejendommen er beliggende umiddelbart syd for centrum i kvarter præget af ældre villaer.

Spændende fritliggende, vinkelbygget ejendom tegnet af en af Odenses meget kendte og på det tidspunkt meget benyttede arkitekter nemlig Niels Jacobsen, som bl.a. også har tegnet Odense Teater, Odense Domhus, Grand Hotel, Ansgar kirke og 30 villaer i Hunderupkvarteret.

Ejendommen, som Niels Jacobsen tegnede til sig selv i 1906 som kombineret bolig og tegnestue, er opført af blødstrøgne røde sten placeret på granitsokkel og med sortglasseret tegltag. Bygningen fremstår i dag stort set uændret i forhold til den oprindelige indretning, og mange af de usædvanlige og flotte detaljer er bevaret.

Bygningen, som siden 1962 har været anvendt til kontorformål, vil også igen være velegnet til en kombination af bolig og erhverv.

Stueplan:
Entre med indgang til forkontor og til forstue med garderobe. Forkontor med boksrum og intern trappe til 1. sal, chefkontor - tidligere herreværelse med faste skabe, træpanelvægge og flot træloft. 1 stort kontor med karnap mod haven og smukt stukloft, opholdslokale med sildebensparketgulv samt arkiv/kopirum. Mellemgang med trappe til 1. sal og kælder, toilet, mødelokale med udgang til haven, 2 store og 1 mindre kontor samt mindre arkivrum.

1. sal:
I midten af bygningen er stor frokoststue med synlige bjælker og hvidt køkken samt toilet. Til højre herfor er 3 kontorer af variabel størrelse samt mellemgang med trappe til forkontor i stueplan.
Til venstre for frokoststue er mellemgang, 3 kontorer, arkivrum og toilet.

Kælder - 105 kvm.:
I bygningens forhus er lavloftet arkivrum og i sidebygningen gang med trappe til stueplan og 3 arkivrum samt varme-/teknikrum. Herudover med udvendig adgang redskabsrum.

På bygningens højre side er muret garage.

Perlestensbelagt parkeringsplads foran bygningen. Til venstre for bygningen er indkørsel til parkeringsplads og til det smukke gamle haveanlæg, som er bevaret med bl.a. de oprindelige klippede buxbomhække og det smukke murede havehus.


Økonomi

Pris i kr.
9.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.007,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
560 m²
Sekundært areal
105 m²
Grund areal
1212 m²

Faciliteter

Køkken
Arkiv
Bjælker
Kopirum
Kælder
Mødelokale
Parkeringsplads
Sildebensparketgulv
Tegltag
Garage
Garderobe
Toilet
Haveanlæg
Redskabsrum
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere