Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Præsentabel arkitekttegnet kontorejendom

Læssøegade 24, 5000 Odense C


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Beliggende umiddelbart syd for centrum i kvarter præget af ældre villaer

Ejendommen er beliggende umiddelbart syd for centrum i kvarter præget af ældre villaer. Spændende fritliggende, vinkelbygget kontorejendom tegnet af en af Odenses meget kendte og på det tidspunkt meget benyttede arkitekter nemlig Niels Jacobsen, som bl.a. også har tegnet Odense Teater, Odense Domhus, Grand Hotel, Ansgar kirke og 30 villaer i Hunderupkvarteret. Ejendommen, som Niels Jacobsen tegnede til sig selv i 1906 som kombineret bolig og tegnestue, er opført af blødstrøgne røde sten placeret på granitsokkel og med sortglasseret tegltag. Bygningen fremstår i dag stort set uændret i forhold til den oprindelige indretning, og mange af de usædvanlige detaljer er bevaret. Bygningen, som siden 1962 har været anvendt til kontorformål, indeholder i: Stueplan: Entre med indgang til forkontor og til forstue med garderobe. Forkontor med boksrum og intern trappe til 1. sal, chefkontor - tidligere herreværelse med faste skabe, træpanelvægge og flot træloft. 1 stort kontor med karnap mod haven og smukt stukloft, opholdslokale med sildebensparketgulv samt arkiv/kopirum. Mellemgang med trappe til 1. sal og kælder, toilet, mødelokale med udgang til haven, 2 store og 1 mindre kontor samt mindre arkivrum. 1. sal: I midten af bygningen er stor frokoststue med synlige bjælker og hvidt køkken samt toilet. Til højre herfor er 3 kontorer af variabel størrelse samt mellemgang med trappe til forkontor i stueplan. Til venstre for frokoststue er mellemgang, 3 kontorer, arkivrum og toilet. Kælder - 105 kvm.: I bygningens forhus er lavloftet arkivrum og i sidebygningen gang med trappe til stueplan og 3 arkivrum samt varme-/teknikrum. Herudover med udvendig adgang redskabsrum. På bygningens højre side er muret garage. Perlestensbelagt parkeringsplads foran bygningen. Til højre for bygningen er indkørsel til parkeringsplads og smukt gammelt haveanlæg med buxbomhække, græsplæne og smukt muret havehus.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Kontor Husk
Sag nr: 5019
Årlig leje i alt kr.
0
Pris i kr.
9.250.000
Etage areal
560 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Kontor
Areal
Etage areal
560 M2
Sekundært areal
105 M2
Grundareal
1212 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
0
Årlig leje pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
32.007
Årlig driftsudgift. pr. m2
57
Pris i kr.
9.250.000
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Kontorer på ca. 502 m² udlejes i Odense

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 502 m2

SE EJENDOM
Fleksible lejemål tæt på banegården

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 448 m2

SE EJENDOM
Kontordomicil

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 431 m2

SE EJENDOM
Kontorejendom

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 447 m2

SE EJENDOM
Velbeliggende kontor udlejes

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 481 m2

SE EJENDOM
Kontor/idræt

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 449 m2

SE EJENDOM
Kontorlejemål i smuk ejendom i Hunderupkvarteret udlejes

Sted:Odense M

Type/m2:Kontor / 418 m2

SE EJENDOM
Kontorlejemål

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 700 m2

SE EJENDOM
Kontorlejemål

Sted:Odense C

Type/m2:Kontor / 440 m2

SE EJENDOM