Ledige lokaler til butik i Odense

På denne side kan du se alle ledige butikker i Odense, og du finder både butik til leje og butikker til salg. På Ejendomstorvet udbyder vi butikslokaler i Odense fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere, hvilket giver dig det bedste overblik og den største mulighed for at finde butik i Odense.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find ledig butik i Odense

Du kan finde massevis ledige butikker i Odense, som enten er butikker til salg eller butikker til leje.

De fleste af vores brugere her på Ejendomstorvet leder oftest efter enten en butik til leje i Odense eller en butik til salg i Odense. Dog er der også nogle stykker, som er interesseret i både salg og leje af butikker i Odense.

Har du en præference i forhold til, om din nye butik i Odense skal være til salg eller leje, så læs med i de næste to afsnit.

Find butik til leje i Odense

Der er mange holdninger til, om man bør eje eller leje et butikslokale i Odense, men sandheden er, at det kommer an på rigtigt mange ting, som du bedst selv kan vurdere.

En hovedregel er dog, at hvis du har planer om at være i en butik i Odense i mindre end fem år, så er det en god idé at leje dit butikslejemål.

Fordele ved butikker til leje i Odense

Leje af butikker i Odense giver nemlig en rigtig god fleksibilitet, hvis du har store planer om at udvide din forretning. Dertil giver det også en fleksibilitet, hvis forretningens lokaler har behov for mindre plads.

Hvorvidt en butik til leje i Odense er det rigtige, er altså helt op til dig, men hvis du kun vil søge efter ledige butikker til leje i Odense, så klik på linket.

Find butikslokaler til salg i Odense

Det kan være svært at navigere i, om du bør leje eller eje - og der er mange forskellige faktorer, du bør overveje. Men alt dette overlader vi til dig, som trods alt har den bedste forståelse for din forretning, din plan for fremtiden og dens behov.

Køb ledige butikslokaler med en langsigtet plan

Det tit en hovedregel, at det er økonomisk fornuftigt at købe en butik i Odense, når du forventer at blive i de samme gode lokaler i mere end fem år.

Efter fem år vil dit købte butikslokale i Odense nemlig blive anset som en investering, der gerne skulle være positiv på det pågældende tidspunkt.

Så overvejer du at finde en butik til salg, så kan du søge efter butikker til salg i Odense lige her.

Er ledige butikslokaler i Odense en god ide?

Der er mange årsager til at finde en butik i Odense. Odense fungerer blandt andet som bindeled mellem Sjælland og Jylland.

Dertil kommer det, at Odense er Danmarks tredje største by, hvorfor butikslokaler i Odense kan tilbyde netop dét alle potentielle nye butiksejere leder efter: god placering, god synlighed og en god gennemstrøm af mennesker.

Ny butik i et butikscenter?

En af de mest populære butikscenter i Odense er Rosengårdscentret, hvor omkring 160 butikker holder til. Kongensgade er den store gågade i byen, hvor flere tusinde mennesker passere igennem.

Nye butikker i Odenses mest centrale gader?

Men også gaderne Vestergade og Østergade har en stor tilstrømning af mennesker. En butik på en af disse placeringer, vil give dig en eksponering, som nok kun kan slås af Strøget i København.

Odense har et godt butiksliv. Det er derfor et godt valg at lede efter en butik her.

Transportmuligheder til din butik

Odense Banegård er det helt store knudepunkt for transporten i byen. Her kommer der pendlere, som både arbejder eller studerer i Odense.

Butikslokaler i Odense nyder godt af denne daglig massive transport af mennesker, som er med til at skabe endnu mere liv i byen. Der kan det også være smart at lede efter et butikslokale i Odense tæt på Banegården.

Din butiks pris, størrelse og beliggenhed

Her får du nogle gode tips til, hvordan du kan gøre din søgning bedre, hurtigere og mere gennemskuelig, når du er på jagt efter en butik - både butik til salg i Odense og butik til leje i Odense.

Vi vil særligt anbefale dig, at du tager stilling til parametre såsom pris, beliggenhed og butikkens areal.

Leder du efter billige lokaler?

De fleste der søger efter en butik i Odense, har en idé om, hvad de gerne vil betale for butikken eller butikslejemålet.

Som det er med de fleste lokaletyper, skal du huske, at jo større din forretning er - desto mere vil den oftest også koste. Det samme gør sig gældende med butikkens placering.

Ledige butikker i Odense Centrum koster mere

Køber du en butik i Kongensgade eller Rosengårdscenteret, så vil prisen tit være højere end et mindre centralt sted.

Inden du udelukker ovenstående placeringer for de højere priser og huslejer, skal du også huske på, at gennemstrømningen af mennesker, og dermed kunder er meget større her end i udkanten af byen.

Nye lokaler med den rette beliggenhed

Beliggenheden for dit butikslokale i Odense har stor betydning for kundegennemstrømningen og synligheden af din butiksforretning. En større synlighed betyder oftest også en større kundekreds.

Find en central placering for dine nye butikslokaler

Der er mange attraktive områder at drive butik i Odense, men særlig områderne omkring Kongensgade, Rosengårdscenteret, Østergade og Vestergade er enormt centrale og bliver passeret af mange mennesker.

Besøg interessante erhvervslokaler

Vil du være sikker på, at et særligt område i Odense er det rigtige for dit butikslokale, så er det altid en god idé at tage ud og se butikken og området.

Kontakt erhvervsmægler ved spændende lokaler til butik i Odense

Du kan nemt og gratis tage kontakt til den erhvervsmægler, der udbyder butikken i Odense. Når du snakker med mægleren, kan du både stille spørgsmål omkring butikslokalet, om området og booke en fremvisning.

Bedøm området nær de nye erhvervslokaler

Når du alligevel er til fremvisning på butikken i Odense, kan du med fordel også tage et kig på området: er der mange forbipasserende? Er der nogle i din målgruppe? Er der mange konkurrenter? Har butikken god synlighed?

Du kan også spørge ind til disse ting, når du snakker med erhvervsmægleren, for selvom de måske ikke ved så meget omkring netop din butik i Odense, så har det et enormt lokalkendskab, som du lige så godt kan drage fordel af.

Stor eller lille butik i Odense

Din butiks areal og størrelse er endnu en faktor, som du bør overveje. For hvor stor skal din butik være? Skal der være et lagerlokale også?

Du kan særligt få en god fornemmelse af butikkens størrelse og indretning ved at booke en fremvisning af den pågældende butik i Odense.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje i Odense?

Når du skal starte en butik, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken

Hvad kan jeg bruge et butikslokale til?

Du kan bruge et butikslokale til mange forskellige ting - blandt andet udvalgsvarer, detailhandel eller detailbutik, specialbutik, tøjbutik, liberalt erhverv osv.

Er der mange ledige butikker i Odense lige nu?

På Ejendomskontoret finder du hele udvalget af ledige butikslejemål i Odense- helt gratis!

Hvorfor er det gratis at søge efter butikker i Roskilde på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et butik i Odense, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.

Se Detailhandel & Butik her: