Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Spændende projektmuligheder i Odense

Allégade 59-61, 5000 Odense C


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Spændende projektmulighed i HCA-kvarteret i Odense. I samarbejde med Giersing Realskole udbydes 2 undervisningsejendomme.

Spændende projektmuligheder i HCA-kvarteret i Odense

I samarbejde med Giersing Realskole udbydes hermed 2 undervisningsejendomme til salg. Ejendommene bliver ledige, forventeligt 4. kvartal 2017, idet Giersing Realskole samler sine aktiviteter på den gamle 'Tietgenskolen'.

Det drejer sig om Allégade 59 og 61, hvor nr. 59 er en patricier-villa med stort atelier i baghaven. Nr. 61 har tidligere været anvendt af Sct. Georgs Gilderne som domicil.

Allégade 59: Hvidpudset villa i 2 plan med en god anvendelig kælder samt stort atelier/kunstværksted i baghaven, som p.t. anvendes til kreativt værksted/undervisning for skolen. Der er højt til loftet, flotte plankegulve og lille balkon m.m. Der medfølger en velanlagt have.

Allégade 61: Stor domicil-ejendom som vil være særdeles anvendelig som firmadomicil eller ombygning til eksklusive ejerlejligheder. Der medfølger et garageanlæg ligesom der er gode parkeringsforhold.

Hele komplekset sælges som udgangspunkt samlet, da der efter EDC's opfattelse vil kunne skabes nogle særdeles gode rammer for begge ejendomme, med mulighed for yderligere udvikling. Det bemærkes at 'skole-stien' mellem de 2 ejendomme kan nedlægges og at muren ind mod Giersing Realskole lukkes. Dermed kan der også etableres selvstændig parkering til begge ejendomme.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for at høre nærmere om denne unikke mulighed.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Andre typer Husk
Sag nr: 51200843
Årlig leje i alt kr.
0
Pris i kr.
12.000.000
Etage areal
990 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Andre typer
Areal
Etage areal
990 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
1622 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
0
Årlig leje pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
0
Årlig driftsudgift. pr. m2
0
Pris i kr.
12.000.000
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Ja

Lignende resultater i området