ANDRE TYPER TIL SALG

Allégade 59-61, 5000 Odense C

Spændende projektmuligheder i Odense

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 58 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Læs mere

Spændende projektmulighed i HCA-kvarteret i Odense. I samarbejde med Giersing Realskole udbydes 2 undervisningsejendomme.

Spændende projektmuligheder i HCA-kvarteret i Odense

I samarbejde med Giersing Realskole udbydes hermed 2 undervisningsejendomme til salg. Ejendommene bliver ledige, forventeligt 4. kvartal 2017, idet Giersing Realskole samler sine aktiviteter på den gamle 'Tietgenskolen'.

Det drejer sig om Allégade 59 og 61, hvor nr. 59 er en patricier-villa med stort atelier i baghaven. Nr. 61 har tidligere været anvendt af Sct. Georgs Gilderne som domicil.

Allégade 59: Hvidpudset villa i 2 plan med en god anvendelig kælder samt stort atelier/kunstværksted i baghaven, som p.t. anvendes til kreativt værksted/undervisning for skolen. Der er højt til loftet, flotte plankegulve og lille balkon m.m. Der medfølger en velanlagt have.

Allégade 61: Stor domicil-ejendom som vil være særdeles anvendelig som firmadomicil eller ombygning til eksklusive ejerlejligheder. Der medfølger et garageanlæg ligesom der er gode parkeringsforhold.

Hele komplekset sælges som udgangspunkt samlet, da der efter EDC's opfattelse vil kunne skabes nogle særdeles gode rammer for begge ejendomme, med mulighed for yderligere udvikling. Det bemærkes at 'skole-stien' mellem de 2 ejendomme kan nedlægges og at muren ind mod Giersing Realskole lukkes. Dermed kan der også etableres selvstændig parkering til begge ejendomme.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for at høre nærmere om denne unikke mulighed.


Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
990 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1622 m²

Faciliteter

Balkon
Kælder
Parkering
Plankegulv
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere