ANDRE TYPER TIL SALG

Old Gyde 74, 5620 Glamsbjerg

Boserup Minde

2.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 21 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Ejendommen er idyllisk og roligt beliggende en smule udenfor Glamsbjerg.

Boserup Minde er et trænings-, rehabiliterings- og rekreationscenter, som igennem en årrække under Lungeforeningen har været drevet af Helge og Birthe Petersen. På Boserup Minde kunne KOL-patienter komme på ferie eller rekreationsophold, hvor patienterne bl.a. kunne lære at leve med sygdommen, men hvor stedet også samtidigt dannede trygge rammer for patienterne som et dejligt frirum. Værtsparret har valgt at gå på pension fra sommeren 2017, og derfor er det nu blevet besluttet at sætte den dejlige ejendom til salg.

Boserup Minde blev påbegyndt opført i 1948 og taget i brug året efter. Gennem tiden er ejendommen løbende blevet udvidet, og ejendommen står i dag som en velindrettet institutionsejendom med 856 registrerede bolig- og erhvervs m², beliggende på 2 matrikler med et samlet areal på 5.090 m². Ejendommen er idyllisk og roligt beliggende en smule udenfor Glamsbjerg. Der findes nydeligt haveanlæg som især fra foråret og sommeren over kan nydes som et dejligt lukket haveanlæg omkranset af skov.

Der findes i alt 19 værelser på Boserup Minde, heraf 8 dobbeltværelser hvor de 5 af dem har brusekabine. De 13 af værelserne befinder sig i ejendommens stueetage, den resterende del på 1. sal.

Ejendommen er indrettet på følgende måde (der henvises også til skitse i nærværende salgsopstilling):

Den oprindelige hovedbygning fra 1949 er i stueetagen indrettet med entre med adgang til kontorafsnit med plads til 3-4 arbejdspladser. Fra bygningens mellemgang er der adgang til værelsesfløjen med i alt 12 værelser, samt til de lyse opholdsstuer, en-suite med udgang til sydvest vendt terrasse og have samt pejsestue. Endvidere findes særskilt værelse beliggende direkte ud til mellemgangen. 5 af værelserne i dette afsnit har egen brusekabine, derudover findes yderligere toiletter på gangen, nogle med bad. I mellemgangen er der trappe til tagetagen.

Der er adgang til 1.sal ved både trappe og elevator. 1.salen andrager ca. 170 m² og er indrettet med 6 værelser, 2 toiletter på gangen samt 2 mødelokaler/kontorer der evt. kan indrettes som værelser hvis der er behov for det.

I 2001 sker der tilbygning af ny fløj. Denne fløj entreres via nyt glasindgangsparti hvor også ejendommens personelevator er placeret. Fra indgangspartiet er der adgang til stor dejlig træterrasse. Den nye fløj er bygget på skrående grund med indretning i stueetagen af spisestue i forbindelse med moderne og velindrettet køkken. Endvidere er der etableret personalefaciliteter i form af frokoststue, omklædning/bad samt kontor. I fløjens underetage er der indrettet rummeligt, regulært og moderne konferencerum med udgang til haven.

Den resterende del af ejendommens kælder er indrettet med depotrum, værksted, billard/bibliotek samt vaskerum. Der findes endvidere flotte bade- og toiletforhold i kælderen. Generelt fremstår kælderen som brugbar, velindrettet og tør.

En køber får rigtig mange gode brugbare m² for pengene. Boserup Minde fremtræder veldisponeret og velindrettet med lyse og venlige lokaler. Ejer har løbende været god til at prioritere den løbende bygningsvedligeholdelse, så det er begrænset hvad der findes af vedligeholdelsesefterslæb på bygningerne.

Området:
Boserup Minde er beliggende lige udenfor Glamsbjerg i Assens Kommune på Sydvestfyn. Byen har lidt over 3.000 indbyggere og beliggende tæt på kystbyen Assens og ca. 25 km. fra Fyns største by Odense.

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud, herunder fri- og folkeskole, gymnasium samt efterskole. Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Derudover kan byen tilbyde friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessø-gende giver. Endvidere findes biograf, bibliotek, teaterforening, et blomstrende musikliv, kulturliv og hotel.

Læs mere

Forslag til anvendelse

Hotel
Bolig
Biograf
Værksted
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
139.650,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
163,-

Lokalet

Etage areal
856 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5090 m²

Faciliteter

Depotrum
Glasindgangsparti
Haveanlæg
Kælder
Svømmehal
Terrasse
Toiletter
Vaskerum
Køkken
Bad
Omklædning
Billard
+Mere

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere