SENEST SET
FAVORITTER
Lukket kontor

Tobaksgården 3, 8700 Horsens

Nostalgi til fast lav pris.

Fra 2350,-
Per kontor om måneden
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3131 XX XX Se nummer
E-mail xx@realestatedevelopment.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk

Pladstype

Flexplads
Fast plads
Lukket kontor

Antal pladser

Fra 1-4 pladser pr kontor (0-0 m²)

Pris fra

2350-5000 kr. pr kontor/md

Faciliteter

Adgang


Sagsnummer: Easyoffice Horsens tobaksgårde Type : Kontorhotel

EasyOffice tilbyder nem etablering til fast, lav pris.Kontorhotellet er nyrenoveret og ligger i Tobaksgården blot 300 meter fra strøget og meget centralt i forhold til offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. Kontorlokalerne er fleksible og kan indrettes efter ønske og behov. Flere af kontorerne har udkig til den hyggelige atriumgård med bænke, grønne beplantninger og fin belysning. Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak. Bygningerne blev moderniseret og ombygget til kontorformål i 1988. Siden er bygningerne blevet holdt i en høj indvendig og udvendig standard. EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til 2 dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt i god og indbydende stand.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og tv i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her.

Vi har ikke en decideret reception, men i ankomstarealet mødes dine kunder af en velkomststander, der sender en sms og email til dig, når du har besøg. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK