SENEST SET
FAVORITTER
Lukket kontor

Søndergade 44, 8000 Aarhus C

Et lækkert og møbleret kontor i hjertet af Aarhus

Fra 2500,-
Per plads om måneden
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 51307 XX XX Se nummer
E-mail xx@nivou.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk

Pladstype

Flexplads
Fast plads
Lukket kontor

Antal pladser

Fra 1-8 pladser pr kontor (13-60 m²)

Pris fra

2500-20000 kr. pr kontor/md

Faciliteter

Adgang


Sagsnummer: Søndergade 44 Type : Kontorhotel

Kontorfælleskab med fokus på at skabe inspirerende og behagelige omgivelser

Hos kontorfælleskabet Nivou er målet at skabe attraktive omgivelser for den mindre, men etablerede virksomhed. Det vil vi gøre ved at placere et kontorfællesskab i hjertet af Aarhus, hvor fokus er på at opbygge et miljø, som kan assistere virksomhedernes drift og vækst i inspirerende og motiverende omgivelser med en stærk kultur. 

Virksomhederne, der lejer sig ind hos os, skal bruge deres tid og energi på at gøre det, de gør bedst, og det, som skaber værdi for netop deres virksomhed. Derfor vil vi sørge for at der er hurtig fibernet, lækker kaffe, og en piccoline til at tage imod eventuelle gæster til virksomhederne, så ingen forstyrres af de praktiske og administrative opgaver, som hører med til at drive et kontor. 

Vi vil skabe et miljø som gør arbejdsdagen behagelig og som giver medarbejdere lyst til at bruge tid på kontoret. Derudover vil vi afholde forskellige arrangementer, som skal skabe en fælles kultur og relationer på kryds af virksomhederne.

Det skal gavne hver enkelt virksomhed, at være en del af kontorfællesskabet. Derfor vil der være et stort fokus på, at de virksomheder som lejer sig ind, bliver en del af et netværk hvor vi hjælper hinanden, og at sammensætningen af de forskellige repræsenterede brancher på kontoret giver mening.

Vi har i samarbejde med HAY og Jensenplus sørget for at hele kontorfællesskabet er indrettet med lækre designmøbler, så I kan flytte direkte ind i behagelige og flotte omgivelser.

Services som er inkluderet i medlemskabet:
? Fibernet
? 2 mødelokaler á 8 personer
? Fri kaffe og the i samarbejde med Street Coffee 
? Reception

Teknik

Fibernet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere