Københavns Kommunes kontorhoteller

En stor befolkningstilvækst har de seneste år ramt Københavns Kommune, som nu er Danmarks folkerigeste kommune. Dette har også skabt ekstraordinær god grobund for Københavns kommunes erhvervsliv. 
Kommunen udgør centrum for hovedstaden og det økonomiske centrum i Danmark. Hertil er der tale om at hovedstaden er Danmarks største og nok eneste anerkendte internationale storby.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Dette har selvfølgelig gjort, at mange danske virksomheder har placeret deres hovedsæde i Københavns Kommune, herunder TDC, Danske Bank, Carlsberg, A.P. Møller m.fl. 

Københavns Kommune

Dermed er der tale om et vækstende erhvervsliv, som i den grad kan mærkes på kontormiljøet på Københavns Kommunes kontorhoteller.

Ejendomstorvet.dk - Danmarks førende erhvervsportal

Med over 9.000 emner fra mere end 200 af landets erhvervsmæglere og ejendomsindehavere, så er Ejendomstorvet.dk blevet Danmarks førende erhvervsportal. Ejendomstorvet.dk er erhvervsportalen, som lader dig søge rundt i hele landets udbudte erhvervslokaler, investeringsejendomme, erhvervsejendomme og kontorhoteller - helt gratis og uforpligtende. Selvom emner er udbudt fra over 200 erhvervsmæglere, så bliver kvaliteten ikke dårligere. Alle som udbyder emner på Ejendomstorvet.dk overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik og professionalisme. Dine søgninger bliver lagt i de bedst mulige hænder hos os. 

Se alle kontorhoteller her: